Hej bloggen! Har...

23d7349968734bb90ec06f91c613dedb.png

Kolla varifrån!

Hej bloggen!
Har fortfarande inte fått internet men förhoppningsvis kommer det imorgon. Tills dess får ni stå ut med tråkig mobilbloggning. Jag sitter i bilen på väg till åhlens för att köpa mina efterlängtade smyckesträd. Efter det blir det ikea för att köpa vardagsrumsbord nya tallrikar och lite så. Hoppas att jag ska hittar något till mitt rum också då det nu är ett hopplock av olika möer som jag inte ska ha. Nog om det, hör av mig på ikea eller senare ikväll.
Puss


här har...

0-71fc70882c34bc38feb6c4fc0ef9f175.png

Kolla varifrån!

här har ni goa gänget!
Godkväll, ska fatta mig kort då jag inte har tillgång till internet. Anton och filip ska snart dra till hk och jag och evelina ska då krypa ner under täcket och kolla på film och äta godis.


in and out up and down

Hallojsan! Skolan har rullat på som vanligt. Slutar ju alltid tidigt på fredag riktigt härligt. Evelina åkte med mig hem så vi sitter och lyssnar på lite go musik och laddar för flytten. Det är mycket vi ska hinna med på få timmar. Anton är på jobbet nu och vi måste vänta tills han kommer hem sedan hömta lastbilen. Sen till ikea köpa nya sängar tillbaka till lägenheten vidare tillbaka till tjörn hämta alla möbler och förhoppningsvis hinna få in tillräckligt mycke möbler och saker så vi kan sova där redan inatt. Antar att ni förstår att bloggning inte står som första prioritering. Puss och ha en bra fredagkväll <3


slut för idag tack för idag

Dasg för sängen för mig. Jag är jätte trött och hoppas på att jag kan somna snart. Längtar tills imorgon för då flyttar vi och det är helg. jag är på toppen humör. Varför jag inte skrivit så mycket om flytten är för att jag inte tycker att det är en så jätte stor grej, mer att jag bara flyttar till etts tälle där jag förhoppningsvid trivs bättre. Jag går ju kvar i samma skola och bor fortfarande hyfsat nära alla underbara öbor. Haha, vad dom ska retas imorgon för att dom inte bor på fastlandet.
Sov gott aaallliiihhhooopppaaa <3


nytt i "flyttlådan"






Tröjan - cubus
Nagellack, borstrengöring- kicks
Converse - scoret

Fördelen med att det snart är helt tomt i plånboken är ju att den blir lätt iaf! ;)

i full gång



Imorgon, Imorgon, Imorgon!

Dagen som gått

Hejsan alla lampskärmar!
Hoppas ni har haft en underbar dag. Idag orkade jag mig upp till skolan och var kvar hela dagen lång. Det va helt okej trots att torsdagar är den värsta dagen i veckan. Mycket skratt och prat. Efter skolan åkte jag hem och slängde i mig lite mat. Gick sedan till bussen för att åka in till stenungsund med Evelina. Hade det jätte mysigt. fick med mig en tröja, ett par skor, två nagellack och en rengöring till mina sminkborstar. När vi kom hem så började vi packa ner mina kläder, herregud vad mycket kläder det är att packa och när vi trodde att vi var klara var det en hel garderob till. så mycket använder jag dom kläderna så jag glömmer av att jag ens har dom haha! Nu åter till packningen Puss ;)


ny duschad

Hejsan i stugan!
En ny duschad sofia ligger nu i sängen. Ska snart sova skulle jag tro, imorgon ska jag försöka komma iväg till skolan. pusspuss


åh äppelpaj va gott, åh äppelpaj va gott, åh äppelpaj va gott

Sitter och smaskar i mig äppelpaj, jag har inte varit så duktig så jag har bakat den själv men nästan iaf. Den är jätte god. Snart börjar andra avenyn och efter de så ska jag ta hand om mig själv. Duscha och allt de där. Skriver ett litet godnatt inlägg sedan. Puss


www.modekungen.se

Ohjaaa! För några månader sedan var jag i stockholm och såg en tjej men en så himla snygg väska. Vem hittade inte väskan på fannystaaf.se idag? jo jag! Priset var inte så vänligt mot plånboken men jag va bara tvungen att ha den. Hittade också en riktigt snygg ring som jag beställde. Så nu är det bara att vänta tills väskan och ringen trillar ner i brevlådan.


kläder

Nu när man är sjuk och så, hinner man kolla runt väldigt mycket på olika sidor på nätet och det är sååååå mycket kläder jag har hittat som jag vill ha. Här är  lite av de jag hittade på hm!


sjukhuset/nya lägenheten

Hej bloggen. Inte ett dugg bättre idag och om det inte blir bättre imorgon får jag nog åka och kolla upp va det är för något. Jag och mamma va iaf en snabbis på apoteket och sedan hälsade vi på morfar i kungälv. Herregud va jag skrattade, den gubben asså! På vägen hem svängde vi förbi lägenheten och sådan tur vi hade. När vi kom dit och skulle kika in genom fönstrerna eftersom vi inte har fått nyckeln ännu så såg vi att dörren var öppen så vi klev in och då va städerskorna där. kollade på de nya tapeterna dom hade satt upp och jag tror detta kommer bli toppen bra!
Puss

mini-shopping



Vaselin och tre ögonbrynsknivar från depend

hdkjas fo s feopf e¨dl

Var en snabbis och hälsade på morfar och stack in till kicks. Fick med mig två små saker. Dock inte de jag ville ha men men. Jag är inte bättre ännu, mamma tyckte inte att jag skulle gå till kicks för att jag behövde ta det lugnt. Borde nog lyssnat på henne, benen bar mig knappt tillbaka till bilen jätte skakig och blev yr i huvudet. Känns som att jag inte har ätit på flera dagar trots att jag har ätit som vanligt. Hoppas bara de ger sig flytten är ju på fredag och då MÅSTE jag verkligen vara helt friskt.

Sitter i soffan med mamma och ser på tv. Senare är det paradise hotel och efter det så visar jag va jag fick med mig hem från kicks. Puss så länge!


sjuk

hejsan. Jag är sjuk har varit sen i söndags alltså igår. Ingen aning vad det kan vara är jätte svag i kroppen typ och har sjukt ont i magen. Ligger bara i soffan och slappar och hoppas på att jag kan åka till skolan imorgon. Planerar även lite i nya rummet, hoppas att det kommer bli kanon! puss!

godmorgon

Hej alla människor. Somnade direkt när jag la mig igår med lilla Majda. Vaknade runt tre och hade så fruktansvärt ont i magen jag visste inte vad jag skulle ta vägen. Som tur va lyckades jag somna och när jag vaknade igen så va de borta. Tack gode gud för de! Majda har redan gått hem men vi ska ses snart igen. puss

haha , kolla mitt lillfinger det ser jätte tjockt ut. Men tro mig det är skit smalt! haha

bajs

bajs,bajs,bajs jag orkar inte skriva någonting :) godnatt


22:09

Evelina körde vi tyvärr hem nyss. Ser ju den busen imorgon igen som tur är. Hon kan verkligen göra min dag. Hon ä bäst. Som jag sa förut är jag verkligen jätte glad att hon är tillbaka i kalla sverige igen. Nu ska jag bara lyssna på musik , smsa och ta det lugnt. Ha en bra kväll. Puss


evelina och plugg

Hejhej, har pluggat VÄLDIGT länge nu, har gjort lite övermycket då jag egentligen bara skulle göra 8 frågor men jag tyckte det va bättre att kunna hela texten! Evelina har pluggat svenska. Halvvägs i pluggandet va vi så sugna på choklad så vi gjorde ett litet break och trippa ner en sväng till affären. Som sagt så är vi helt klara nu och det känns jätte bra. Puss


yesbox;)

Mästerfotografen john...

1be68cb0f83a9a96bb487e14d5c6cf28.png

Kolla varifrån!

Mästerfotografen john tog precis bilden :) Majda städar sitt skåp och det är ju lagom stökigt höhö . Har fyra lektioner kvar och jag vill gå hem NU, men jag överlever. evelina ska antagligen med mig hem, den ängeln har ju kommit hem nu och jag är så glad för det :D puss


Hej och...

0-6df8186c981a7c41ec7013c20549aca3.png

Kolla varifrån!

Hej och godmorgon :) sitter i skolan nu, har precis haft so. Hinner inte skriva så mycket nu men jag skriver när jag kommer hem!


dusch

Nu ska jag hoppa in i duschen och testa mina nya saker till håret. Hoppas det hjälper, kanske inte märker så mycket skillnad nu men om några veckor hoppas jag på en förbättring. Hörs ;)!

skola/doktorn/torp

Hej alla mina kycklingar! Idag åkte jag till skolan jätte trött men jag överlevde. Innan skolan var slut åkte jag till doktorn och direkt efter det åkte jag till Torp med mamma. Fick med mig:

  • Klocka+ ett halsband som följde med
  • En grå pösig tröja från gina
  • jeans skjorta
  • gympa skor
  • schampo
  • balsam
  • hårinpackning
  • värmeskydd
  • serum
  • cardigan

Det va vad jag fick med mig hem och nu ska jag verkligen börja ta hand om mitt hår, jag vill inte tapåpa mer hår än vad jag redan har gjort!


katastrofen i Haiti

Som ni alla vet är det ju en stor katastrof i Haiti. Efter att ha läst ett flertal inlägg på Kenzas blogg bestämmde även jag mig för att skänka pengar genom rädda barnen. Jag menar , varför inte? jag har råd med att skänka en 50lapp så varför inte? det finns så många lidande som behöver dom pengarna 1000gånger mer än jag. Så jag gjorde som många andra smsade in och de drog av 50 kr. No big deal eller hur ? om du vill göra samma och hjälpa människor som verkligen är stort behov av hjälp:
sma "10katastrof" för att skänka 10kr och "katastrof" för att skänka 50kr till 72950

Nu måste jag sova! godnatt igen!

godnatt

Nu har jag kollat på PH, tvättat bort sminket och ska nu borsta tänderna och byta till min sovtröja! Tänkte ta 1 bild med camen men det är så himla roande att sitta och fula sig framför den så det har dragit ut på tiden en aning. Ville bara säga godnatt till alla människor. Ha en bra natt, hoppas alla kan sova bra och orka med skolan imorgon. (nisomgåriskola)

Dock hade ni fått mardrömmar inatt om jag la upp dom roliga bilderna. Det räcker ju att bli rädd när man ser mig!
Smskompisarna ska nu sova<3


Ska bara...

-ad3802cea35e39e97bbc09b3351d54f.png

Kolla varifrån!

Ska bara kolla om detta fungerar? Puss


drama och ikea

Hej och hå, klarade hela dagen i skolan uten allt för ont. Hade min andra drama lektion och än så länge tycker jag att det är riktigt roligt, det trodde jag aldrig jag skulle säga. Dock va det lite svårare övningar denna gången. Slutade 15:05 och åkte till ikea med familjen. Jag blev bara irriterad har kollat på en säng ganska länge och nu har den utgått och finns bara i 1.60 vilket är för stort för mig. Så himla surt... den hade passat så bra. Det är bara att leta vidare! Sen jag har kommit hem har jag gjort nada. Skulle ju pluggat idag men det får bli imorgon istället hihi.

Imorgon kommer Andra avenyn igen ! äntligen den har haft julöppet och jag saknar den. tur att den kommer imorgon iaf,hihi. Ikväll är det ju paradise också toppen! fattas bara en bredvid mig i soffan :) mihihi.

klar för sängen

tvättat bort sminket osv så nu är det dags att sätta på en film på voddler och smsa lite, dock ska min sms kompis sova men iaf. sedan ska jag så småning om sova jag med. Håller tummarna för att jag ska vakna upp utan ont i magen imorgon.
Godnatt alla änglar ♥

going bild från tåget påväg upp till stockholm, vi härmar en person. vem kan vi ju låta vara osagt men det är fruktansvärt roligt, Jag skrattar bara jag änker på det!

och min nya mobil är...


INQ chat. Kommer skriva va jag tycker om den om några veckor när jag har vant mig lite vid den och så.

bara måste ha:


På min absoluta favorit blogg hittade jag dessa perfekta smyckesträden. Jag som har jätte mycek smycken behöver dock två men jag älskar dom verkligen. Finns på åhlens för 299kr om man köper det lite större. Dom verkar vara så himla bra. Just nu använder jag mig av en handdukshängare som är överfull och man hittar knappt de man vill ha plus att hur fint är det liksom? så dessa två ska jag verkligen köpa! 


500

Jag gjorde ett inlägg förut, dock från mobilen så antagligen va det någonting som krånglade. Jag har fortfarande jätte ont och det känns som det börjar komma tillbaka mer och mer. Ipren hjälper verkligen inte på mig. Aja, ni kanske inte vill läsa om min mensvärk. Istället så...ja va ska jag skriva om haha. Det händer absolut ingenting nu för tiden. Vi ska snart flytta, säljer massa möbler vi inte ska ha, börjar packa, planera i de nya, är där och kollar, bestämmer tapeter. Ja ni vet allt sånt där som hör till en grymt bra flytt. Jag längtar som bara den men nu är det inte långt kvar. Kvällen spenderades iaf med Anton vi såg på paradise och sedan hoppade jag i badet och kom precis upp längre än så har jag inte hunnit. Ska snart ta bort sminket och lite så.

Imorgon har jag planerat att ta mig till skolan och klara HELA dagen utan allt för ont. Efter skolan åker vi till ikea för att titta på nya möbler. Hoppas på att hitta en massa,hihi. Har även kollat in en del prylar på åhlens. Sen måste jag PLUGGA som tusan asså! Puss

Dagens klädsel va naturligtvis denna, typisk sofia myspys kläder.


sjuk

Så himla typiskt jag hade verkligen laddat för skola och i bilen påväg till skolan så får jag självklart världens mensvärk. Tänkte att det skulle gå över så gick till skolan iaf, men det gick verkligen inte kunde knappt stå upp det gjorde så sjukt ont. Så mamma fick komma och hämta mig och hära sitter jag. Tur att jag har min nya mobil som tröstar ! fixade precis woddler, voddler aja spela roll men ska nu se på en film iaf. Skriver sedan om hur filmen var och så puss!


Lägg dags

Nu har vi krypit ner under täckerna, ser på film och snackar jätte mysigt säger godnaŧ nu skriver mest för att kolla hur det funkar på mobilen puss puss

Med en majda i duschen

Majda kom nyligen hit, den token ska sova här. Nu står hon i duschen. När hon kommer ut ska hon platta mig hår sedan ska vi äta lite och sen sova. Pusspuss <3


ny mobil

Dagen har varit bra, först åkte vi till lägenheten och sedan vidare till göteborg. Fick med mig en ny mobil som jag är supernöjd med. vilken tror ni att jag valde? ledtråd: det är någonting på den som är rött! bara att gissa och jag avslöjar imorgon! ;)



Det är bara att gissa ;)


00:20

Oj vilken tid det tog, men nu känner jag mig toppenfräch! Gjorde faktiskt ALLT jag sa att jag skulle göra vilket inte händer allt för ofta. Höhö... Nu ska jag slänga mig framför tv:n smsa lite och sedan SOVA! godnatt <3

planerna

planerna för dagen gick åt helvete, planerana för kvällen gick åt helvete. Nu ska jag istället ha en ta hand om dig själv kväll. Jag ska :

  • Bada, body scrub
  • Raka benen
  • smörja in mig x2
  • peeling i ansiktet/ansiktsmask
  • nattkräm
  • SOVA!

Så kommer min kväll att se ut. Inte riktigt vad jag hade tänkt mig tyvärr, men man får göra det bästa utav saken.
Puss.


Dags för ny mobil

Jag har en mobil som har varit sönder jätte länge nu. Så idag ringde vi om den och skulle kolla va det va för fel på den. (hey fille) Då dom säger att vi abonemanget (stavning) har gått ut. vilket betyder att jag kan välja en ny mobil och jag förlänger det. Dock kan jag ju inte välja vilken jag vill men jag har ändå lite beslutsångest för vilken jag ska välja. vilken tycker ni?
(några av dem)

gårdagen

Igår så slutade jag skolan 13:15, jätte skönt med tanke på att det var fredag och så. När jag kom hem tog jag det bara lugnt. På kvällen var jag med bästa Majda, kollade på tv och år massa godis och chips. Vi hade det super trevligt. Kom hem ganska tidigt , var så himla trött och somnade nästan direkt. Jätte skönt eftersom jag aldrig brukar kunna somna tidigt. Ska snart hoppa in i duschen skriver mer sedan puss!

dags för skolan

Nu är jag klar och ska sticka iväg till skolan. Slutar klockan 15:05 idag, men det går bra för imorgon slutar jag 13:15. Toppen. Måste sticka iväg nu pusspuss

Ikea home planer...

det är vad jag har sysslat med under många minuter nu. Det är ett program där man gör ett program. Jag tycket det är väldigt bra så man får en bild av hur rummet kommer se ut. exempelvis så ser ju ett tomt rum mycket större ut och när man väl får in möblerna kan det bli jätte trångt. Har precis lyckats slita mig från de och ska fortsätta då och få lite råd av mamma också. Ååh vad detta är roligt. Flytten nya rummet omväxlingen ALLT!
Har precis tagit bort sminket och försökt läka mina utslag i ansiktet med en salva, usch min hy är något som inte vill vara med på vintern. Ska snart hoppa i säng och sova. Ingen sms kompis ikväll..."/

Godnatt alla fina människor sov så gott och hoppas ni har haft en jätte härlig och bra dag! puss.

Atene ht 8, saknar det faktiskt.


dagen som gått

Frölunda matchen var super trevlig. Dock förlorade dom men det gör inget för mig för jag är inte så insatt i hockey. Vi kom hem runt 10 då det var dags för ph. jeeeesus va mycket som händer nu! det är grymt! Idag va det 2:a dagen i skolan denna terminen, den gick ganska bra. Hyfsat jobbig dag men med en Majda med sig så är det lika roligt iaf. Hände ganska mycket roligt idag i skolan och jag har kommit på om man gör det till något roligt så blir det roligt. Dock blev jag jätte rädd för en man som kan in i skolan. HAHA!

Efter skolan åkte jag hem och slängde i mig lite mat sedan stack jag till Elin. Hon har bytt rum och herregud va mysigt det var. Kollade på 10 orsaker att hata dig. Var jätte långesedan jag såg den och den är ju faktikst bra. När den va slut så somnade jag nästan dirrekt! jag var så himla trött så det finns inte. När ja vaknade så satt datanörden fortfarande vid datorn, åt lite chokklad och vid 8 åkte jag hem.

Nu sitter jag och lyssnar på skön musik, äter bulle och pluggar lite. Denna dagen har faktiskt varit bra. Snart ska jag gå och tvätta bort sminket och klä mig för natten. Puss!

jag i stockholm, försöker få vakten att skratta dock va det bara jag och fia som GAPFLABBA när vi såg denna bidlen. Men det är lika bra att erkänna jag har alltid velat vara en soldat utanför slottet, stå där och se död ut. DET är min högsta dröm...

frölunda

Hejsan kompisar! skolan idag var helt okej. kom igång med ett par vantar i slöjden och hade första drama lektionen. Jag trodde jag skulle dö innan jag gick dit, drama liksom hur kul kan det va? men det va faktiskt jätte roligt. Tror det beror på att det är så bra lärare. Nu är jag iaf hemma och har ätit lite, jag och Anton ska snart åka och kolla på frölunda. Trevligt, det va faktiskt längesedan jag och anton gjorde något tillsammans utan inte bara sitta och slappa och fjanta oss här hemma. Som ni förstår kommer jag ju inte blogga förens ikväll. Tillss dess ska jag försöka komma på något roligt att skriva om och ni får ha en bra dag! Puss

visst är vi söta...eller inte! haha

fråga mig inte varför jag sitter i hallen?

Nya armbandet, köpt i stockholm

godnatt

Äntligen, klar för sängen. Nästan iaf, ska bara borsta tänderna. Tog mig ett långt bad ikväll riktigt härligt. Snart ska jag krypa ner under täcket och sova. Ska bli härligt att med skola imorgon, eller INTE. Fy... hoppas jag kan somna iaf. Har ju en sms kompis jag kan smsa med en stund om jag inte kan somna iaf eller va säger du? :) hihi.
godnatt<3


Jag och min super coola Hans (min sovtröja som jag har gjort själv på göteborgskalaset för några år seda)
haha!


klar för badet men innan blir det ph

Rubriken säger allt. Jag har precis tvättat bort sminket och det är lika skönt varje gång. Nu ska jag se på ph, sedan ska jag hhoppa i badet. Imorgon börjar skolan... inte kul alls. Usch, ska bestämma kläder dagen innan så jag inte kommer springa runt som en stressad höna här imorgon. ses kompis<3


is

Det blev bara en snabbis på isen. Vi kom upp och tog på oss skridskorna. Isen va inget att hurra för direkt, den va inte bra alls. Majda kom upp en stund, pratade en liten stund sedan åkte hon hem igen. När vi stod där hände det en jätte läskig sak jag blev livrädd, Fia blev lite rädd men inte alls så som jag. Tog på oss skorna snabbt som attan och ringde Mikael och han kom och hämtade oss. Fia ska åka hem om en kvart ungefär. Redan då ska jag börja göra mig klar för natten. pusshej.  

skridskor dags

Fia kunde hänga med till lägenheten iaf som tur är. vi mätte och planerade lite hur mitt rum skulle vara. Tror det kommer bli kanon. Längtar som f*n! Har precis ätit tacos och lite så. Nu sitter vi och väntar på Sofias mamma, hon ska komma med sofias skridskor sedan ska vi gå upp till isen. Hoppas vi kommer hem men hela ben och armar. Kameran ska med så bilder kommer senare. Puss<3


godmorgon

Tog mig en sovmorgon idag. Gick upp halv 1, ätit lite frukost och så. klockan 4 ska vi åka till lägenheten och mäta lite och så. Saknar den! men nu är det inte långt kvar tills vi flyttar! Va tänkt att Fia skulle hängt med men det fick inte tyvärr...hon får se den när vi har flyttat in. Ha de bra!

osminkad som man är!

myskläderna är på, snart dags för att byta om...

natti?

Nu när jag har varit uppe i stockholm har jag vänt tillbaka dygnet vilket är kanon eftersom skolan börjar på tisdag. Så nu är jag supertrött ska gå och ta bort sminket ta på mig sov tröjan smsa lite och sedan sova! ha det fint alla kycklingar! <3

SAKNAR MIN VÄN

Jag saknar Evelina super mycket! Du måste komma hem nu sötan. Håller på att spricka, vem ska jag göra alla bus med? inte kul alls att göra alla påhitt själv iaf...KOM HEM NU! annars kommer jag och hämtar dig!
Du är saknad Evelina.


Hade ingen bild på evelina eftersom jag sitter med antons dator,
 så jag tänkte att jag kunde använda mig av mina underbara talanger på paint!



hemma

Hej! har inte skrivit varken idag eller igår.
Gårdagen: Kommer inte ihåg när vi vaknade riktigt. Men vi körde iaf ut lillen och Jonas till en kompis. Åkte vidare till toys´r us och köpte pressenter till Viktor. Köpte jätte mycket godis och hämtade upp grabbarna. Sedan bar det av till mc donalds. Upptäckte att en hamburgare var 6 kroner billligare än i stenungsund. (onödig fakta) Sen blev det dags för dart, kollade en liten stund när jonas spelade. Lämnade kvar honom där och Fia, Suzanne och lillen åkte vidare för att handla. När vi kom hem åt vi lite mat, färgade Suz hår och pratade. Klockan halv 12 somnade jag. Har inte riktigt koll när smsar'N slocknade.

Idag: Väcktes jag av : mamma? Iaa? pappa? IAA? luft upp lille viktor och bar ut honom till suz. somnade om till 10 och det va dags att äta frukost. Fick oss en sitsa shopping runda nere i centrum. Idag hittade jag ett armband till jonas som tack för att vi har fått bo hos dom. En tröja till Anton och ett par örhängen till mig. 14:10 lämnade tåget stockholm och det va dags att åka hem igen...synd faktiskt hade kunnat stanna mycket längre! 17:17 rullade det in på terminalen i göteborg. Jag måste erkänna att det kändes skönt att komma hem till en riktig stad där alla heter Glenn! Nu har jag kommit hem och delat ut de jag hade köpt till mamma och anton. Dom blev super nöjda.

Har tänkt att ta kort på allt jag har köpt i stockholm och lägga upp här. När återstår att se. Snart ska jag förhoppningsvis åka skridskor med Anton och Filip. Kameran förjer antagligen med isf. Puss!


stockholm dag 3

Hejsan alla mina vänner och ovänner. Hade tänkt berätta lite om dagen som gått. Den lilla vaknade kvart över åtta, då tyckte han det va dags att stiga upp. Tog på oss och sminkade oss i lugn och ro. Gick ner till tunnelbanan som är 5 min härifrån. Halv tolv va vi inne i stan och gick och satte oss på mitt absoluta favorit café. Synd bara att det ligger i stockholm, Men det är bara att ta! Tog en sväng förbi slottet och fjantade oss. Efter det frös vi så mycket så vi gick till gallerian. Där kollade vi runt i affärer. Träffade även Jerry och Carro. Hittade en del idag också. kvart över 6 var vi hemma igen.

Har precis ätit lite god mat och nu ska vi slänga oss i soffan och se lite på sex and the city filmen. Jag bara älskar den filmen! Får se hur mycket man får se av filmen eftersom en liten busunge är i farten.











puss hej


kvällen

Jag fick med mig en blus, en väska och ett armband från stan. När vi kom hem åkte vi till suzannes kompis. Lagade lite tacos såg på bilar och bara myste. Nu är vi hemma helt slut efter dagen. Imorgon blir det in till stan för att visa runt Fia lite som inte varit i stockholm tidigare. Have a nice night!

Vi lekte lite med kameran förut:



Dag 2

Hej! Idag vaknade jag av att Viktor pep litegranna, gick upp och bar honom till hans Mamma. Väckte sedan Lille-fia. Åt en härlig frukost. Tog på oss mycket kläder och vandrade mot öppna förskolan. Va sär ett tag lekte målade och lite så. Vid 1 drog vi oss hemmåt för att äta lunch, nu har vi ätit och ska snart fixa oss lite, smink och så. Sedan ska jag och Fia gå ner till centrum för att kolla på kläder , ses! ;)


vårat konstverk

Här är den lilla busungen

Hinner inte lägga upp några mer bilder nu! puss hej!

stockholm

Tåget var framme klockan 14:05, Vi åkte hem till mammas kusin och fick i oss lite mat! Efter det åkte vi till nackaforum. Ett jätte fint och mysigt köpcentrum. Fick med mig en halsduk, kofta och ett armband hem. Nu sitter vi bara i soffan och tar det lugnt, ser på tv och lite så. Den lille (Viktor) gick precis och la sig. Imorgon ska vi en sväng till parken mer är inte bestämmt. Ha det så bra. Fia hälsar Pusss ;)
p.s vet inte riktigt vad som har hänt med min text här på bloggen men jag ska fixa det när jag orkar.



på tåget

Hej och godmorgon! Gick upp klockan halv nio idag, och nu sitter jag på tåget. Vi har redan gjort bort oss mycket! men men , man lever bara en gång. Tåget är lite försenat men vi har inga byten så det skadar inte. Vi fick precis igång internet och hittade uttaget så jag kunde ladda datorn , eftersom jag hade 8% kvar av batteriet när jag startade den. Nu sitter vi och roar oss med camen enjoy! ;)

 




dags att sätta fart

Jag är jätte trött eftersom jag inte har sovit någonting. Jag har massor att packa platta håret och så vidare, så det är bara att sätta igång. Tåget gåt 10:42 imorgon och det ska bli så roligt! HAr internet på tåget och uppe i stockholm, så bloggandet ska la rulla på ganska bra, beroende på hur mycket passande det blir av lilla Viktor. Nu ska jag :

-platta håret
-packa
-slänga ner lite tvätt
-ladda kameran...
-och den andra
-paradise hotel

Det är bara att sätta igång...Hoppas jag hinner med allt bara. Måste ju lägga mig tidigt idag!


(sitter vid antons dator så det fick bli en windows bild)


09:01

har inte sovit en blund, och jag har bestämt mig för att dygna så jag kan somna TIDIGT ikväll istället. Önska mig lycka till!

klar för natten

Badat, rakat benen, smörjt in mig, tvättat ansiktet, borstat tänder. NU är jag klar för sängen synd att jag inte kan sova bara. Så nu blir det till att lyssna på lite go musik senare se på en film. Dock ensam men jag överlever. Förut när jag låg i badet så låg jag och tänkt på sago figurer och jag kom fram till att det hade verkligen inte varit dumt att ha en egen fé. Eller va säger ni? tänk att bara kunna önska sig något och så blev det så på direkten. Det hade ju varit helt underbart. Synd att dom inte finns i verkligheten bara...

Skulle ha packat till stockholm idag, Vilket jag inte har gjort. Så imorgon måste jag sätta fart. Har tänkt ställa klockan på 10 och TVINGA mig upp. Dom två senaste dagarna har jag vaknat halv 5 vilket inte är okej. Men som sagt nu blir det film! puss


mysig kväll och nu en bror som sjunger!

God kväll allihoppa! Kvällen har spenderas med Majda, haft det jätte mysigt. Har inte träffats på några dagar och va hade JÄTTE mycket att snacka om. Va skulle jag göra utan lilla Majdisspajdiss? Vi tog en lång promenad, sedan gick vi in och kollade på film. toppen kväll! Nu sitter jag med Anton i hans säng, var sin dator i knät och han sjunger! HAHA, jag funderar på att smyg filma och lägga upp här. Han borde söka till idol! HAHAHAHAHA, jaja. 
SKJUTA ALLA DJUR SOM GÅR I HAGAR YEEY YE YEEH, hör man han skrika. Jag tror jag dör... Kanske inte låter så kul , men tro mig det är det!

Ha det gött!


Min vän Sofia Engblom

Nu tänkte jag visa en film på min kompis Sofia Engblom, för att ni alla ska få en bild av hur hon är !

hejdå evelina...

Nu har Evelina lämnat mig här i kylan, medans hon ska få njuta av sol, bad och värme! Kommer sakna henne så mycket. Jag vaknade sent idag, på tok för sent och imorgon MÅSTE jag tvinga mig upp tidigt så jag orkar med Stockholm. Nu ska jag slänga ner all tvätt jag vill ha tvättad till stockholm. Hörs senare! Pusss


 
Hade lovat anton att vara vaken med honom inatt och kolla på hockey, dock somnade jag för en stund men vaknade av massa blixtrar självklart var det sällskapssjuka anton som ville få liv i mig igen!

promenix

Skönt att det har blivit lite mindre kallt iaf, fast det är fortfarande skitkallt! Kom precis in från en skön preomenad med rickard. Bra att få lite luft idag för jag har suttit inne hela dagen. Nu ska jag vara med Anton lite, kanske se på en film eller så ha de bra puss! :)

.


favoriter

Låt - Calle kristiansson - Walking in Memphis


Sak- Min nya dator, och nya lägenheten!
 

Person(er) - Majda och Evelina

(döda mig inte)

Sida- www.fannystaaf.se / facebook.se


Plats- Antons runda säng


trött och på dåligt humör

... rubriken äger ju allt. Jag vaknade klockan halv 5 idag, och jag är skit sur. På mig själv, så jag ska inte skylla på någon annan inte. Men man lär sig av sina misstag , eller? hoppas det för i detta kan jag inte se något posetivt. Nog om de.
Evelina var här en syund förut vi sa hejdå och lite så, hon åker till thailand imorgon. Gud va jag kommer sakna henne. Hon ska vara borta i två veckor. Jag överlever. Men vem ska jag ringa och tjöta med i telefon? eller vem ska jag ringa och bara skratta med? vem ska jag ringa och berätta om ja ... du vet . Haha! jaja.

På onsdag åker jag och BÄSTA Fia till stockholm. Fan va kul vi ska ha! super roligt. Nu ska jag inte tjata mer. Får se vad jag hittar på ikväll puss hej!


fina minnen :)

nyår

Hade tänkt att berätta om min nyårsafton. Började med att packa ner ALLT jag skulle behöva under kvällen , kläder smink  osv. Mikael körde hem mig till Evelina och vi sminkade oss tog på oss och så innan resten av högen kom. Vid 7 hade alla kommit. Dom som va där va Majda, Evelina (såklart), Fia, Lilli, Bonda och Elin. Vi lagade mat och åt och hade det jätte trevligt. Lekt en lek med en kortlek. (haha mycket lek där) Iaf så fick några av oss göra något pinsamt. Haha!

Vid 11 åkte vi vidare till Johan, det va inte så mycket folk men mycket trevligt där med.  Klockan 12 sköt vi lite raket och kramades. Evelina gick hem ganska så tidigt tror jag. Men Fia , Majda, Lilli och Bonda stannade till halv 3? kommer inte riktigt ihåg men någongång runt den tiden gick vi hem. Jag är kanon nöjd med min nyårsafton. Bara en som saknades, men sånt är livet man får inte allt man önskar.


evelina och jag gör vårat straff


ja va ska man säga? haha! här är vi


Evelina och Jag


Bonda snygging!
Det va alla bilder jag orkar lägga upp men kolla Bondas blogg om någon vill se mer!


dagens

Idag har varit en riktigt mysdag, dagens:





t-shirt- gina tricot
vitt linne- gina
leggings- h&m
kofta- vero moda
armand- fått av anton


lugn hemmakväll

Väntar fortfarande på att få bilderna från nyår. Men dom får vänta. Ikväll blir det en lugnt hemmakväll med tjejerna. Jätte mysigt, roligt kortspel, galenpanna, film, godis . Denna kvällen kommer blir super bra känner jag på mig! pusshej

:)

Hej bloggen, Har inte skrivit på några dagrar. Har inte haft någon ork alls. Men senare skriver jag om min underbara nyårsafton och massa bilder. Pusshej