Min Bettan

Nu har jag min pärla, MIn egna lilla Bettan :D är jätte nöjd en så länge med den och jag saknar den redan, fast den står i garaget... jag får la gå ut och säga godnatt till den snart !
Pusspusss

Ett år

Va fort ett år har gått, imorgon är det 1 september 2009. och jag minns 1september 2008 som det va igår.


dålig bild jag vet , men jag hittar inge just nu

Varför såhär tidigt

... jag förstår inte varför vi måste börja skolan såhär tidigt! Jag har jätte stökigt rum hittar inte mina kläder och måste rusa ner till majda och sedan vidare till bussen !
Tjingeling hoppas ni har en lugnare morgon än jag ! :)

godnatt

Jag ser att du fortfarande spanar in min blogg! ;)
Iaf. Har suttit och kollat igenom massa gamla konversationer och halleguttan va jag saknar personen! jaja, Nu ska jag tvätta bort mitt smink och sedan gå och lägga mig , måste gå upp klcokan halv 7 imorgon för att jag har inte plattat håret så det är jätte lockigt så det tar typ en halv timma att bara platta håret -.- ,
Sov så gott alla svininfluensor
Pusspusss

moppen är min!

Nu är jag hemma och har precis smällt i mig en halv pizza Mumms! Moppen va toppen, så nu har jag en moppe också . Underbart. Pappa ska hämta den imorgon för vi hade inget släp med oss. Pusspusss!

moppedags

Okej kanske inte riktigt än, det är ju faktiskt några månader kvar se sådär... 7½ månader (a), Men Pappa ska iaf hämta oss klockan 3 och så åker vi och kollar på moppe till mig! jippii. Får se om vi får med oss den hem eller så!
Skriver när jag kommer hem.
Cioobella

godmorgon




Godmorgon godmorgon hör fåglar sjunga godmorgon glatt i kör! Jag kom precis ut från duschen har kört rubbet idag med hår inpackning osv. Jag tycker faktiskt det funkar. Fia är fortfarande här. Igår kväll hade vi jätte mysigt som jag skrev va vi hos Majda, sedan gick vi hem till mig. Vi gick ut och satte oss på filtar och vi hade med oss massvis , Filt, godis, nötter bland annat. Satt på stundsmattan och hade det jätte mysigt,  sedan började det åska blixtra och regna jätte mycket så vi byggde helt enkelt upp en liten koja med våra filtar som vi kunde ta skydd under! Hahaha, va kanske inte så jätte seriöst men det va jätte mysigt!  Pusspuss!


Hemma hos Majda


Vart tog egentligen sommaren vägen?!


Tjenis penis,  Jag och Fia är nu hemma hos majda. mysfaktorn ärpå topp levande ljus och så. Vi har försökt fixa Majdas blogg men vi lyckades inte... Detta blir anatgligen mitt godnatt inlägg för när jag kommer hem är jag antagligen för trött för att skriva! ha det så bra så hörs vi imorgon : )
ciooo


Bio

Fy va sur jag blir, jag hade skrivet en massa så stängdes datorn bara av ! åååååååh-.- , Men igår åkte jag John Rickard och Li till skärhman och kollade på den nya becka filmen jag tyckte den va jätte bra. Sedan åkte vi och hämtade vi Fia , Li åkte hem och vi andra stack till Rickard. Kollade filmtittandet, Kollade på män som hatar kvinnor. Jag älskar den filmen. Mamma kom och hämtade oss lite senare och vi va hemma vid 20 över 12. Idag har vi varit en snabbis i stenungsund, och ikväll kommer Majda.
Pusspusss




Vi är gröna och utomjordingar!

Glassätar'N



HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA, John äter glass (y)

miss it

Sofia, Evelina och jag...
Det va tider det tjejer!
OBS , varnar kännsliga tittare!



Godmorgon

Hej bloggen! jag har försovit mig, eller jag försov mig. Vaknade ungefär när jag skulle behöva gå till bussen så mamma körde mig kom inte så sent trotsallt men jag mådde så himla dåligt, mitt pen hjälper inte så mamma fick komma och hämta mig efter första lektionen. Nu sitter jag här och har jätte tråkigt och tar en himla massa konstiga egopick.






kväll

Sveriges sämsta sångare... finns det? isf tror jag att jag har väldigt stor chans att vinna! Hahhaa, (har sjungit hela kvällen)
Kvällarna går så himla fort, fattar inte va timmarna tar vägen men vipps så är klockan mycket mer än vad man hade trott. Idag när jag kom hem från skolan så hade jag så ont i huvudet så jag gick och la mig somnade och vaknade vid 5 någongång? Jag fattar inte att jag kan sova så mycket? jajaa...
Har la ingenting att säga egentligen. Har jag aldrig nu för tiden.
Eller joo, jag sov hos Josse istället för att hon sov här, Vi kollade på film eller aa hon kollade på film jag sov.
Nu ska jag duscha och fixa lite sedan är der bedtime!

Pusspusss

FÖRSÖKER plugga

hahahahahahahahahahaha, Både jag och Majda är sjuka och fular oss på Msn !



Synd att jag inte kan skriva det roligaste, men det är sock för taskigt!
Pussheej!

fin text

Jag är en sån som lyssnar jätte mycket på musik, och jag tycker att låttexterna avgör myket om en låt är bra eller inte och här är en av mina absoluta favoriter just nu.
Jag brukar inte lyssna på Kent , aldrig nästan men jag har verkligen fasnat för denna låten.

Kent - Utan dina andetag

Jag vet att du sover
känner värmen från din hud
bara lukten gör mej svag
men jag vågar inte väcka dej nu

Jag skulle ge dej
allting du pekar på
men bara när du inte hör
vågar jag säga så

Jag kan inte ens gå
utan din luft i mina lungor
jag kan inte ens stå
när du inte ser på
och genomskinlig grå
blir jag
utan dina andetag

Min klocka har stannat
under dina ögonlock
fladdrar drömmarna förbi
inuti är du fjäderlätt och vit

Och utan ett ljud
mitt hjärta i din hand
har jag tappat bort mitt språk
det fastnar i ditt hår

Jag kan inte ens gå
utan din luft i mina lungor
jag kan inte ens stå
när du inte ser på
och färglös som en tår
blir jag
utan dina andetag

Jag kan inte ens gå
utan din luft i mina lungor
jag kan inte ens stå
om du inte ser på
och genomskinlig grå
vad vore jag
utan dina andetag

Vad vore jag
utan dina andetag


skolfoto

Hej bloggen, Nu är jag hemma från skolan. Vi tog skolfoto idag-.- Ni som har sett förra årets kort vet ju att jag verkligen inte blir bra på bild, tror till och med att jag lyckas få till precis samma ansiktsutryck, HaHA !
Jag har inte så mkt att skriva, sitter framför datorn med lite musik och msn, Hörs sedan pusspuss!

Filmtajm

Kvällen har spenderats till att ut och övningsköra med Anton, men mestadels till att se på film med Mamma Anton och Mikael. Män som hatar kvinnor det är den bästa filmen på riktigt länge, Min nya favorit.


Män som hatar kvinnor

Lisbeth Salanderär en ung egensinnig tjej med ett mörkt förflutet. Hon är en enastående researcher och en av landets främsta hackers.

Den grävande journalisten Mikael Blomkvist har precis blivit dömd till fängelse för förtal när Henrik Vanger, tidigare en av landets främsta industriledare, vill ge honom ett annorlunda uppdrag.

Lisbeth och Mikaels vägar möts och tillsammans gräver de djupt i familjen Vangers förflutna där de möter en mörkare och blodigare historia än någon av dem kunnat ana.

Tycker dock att den är mycket bättre än vad den värkar när man läser vad den handlar om !

godmorgon

Hej, hoppas ni mår bra allihoppa. Jag är hemma från skolan idag, igår så va jag på vårdcentralen och fick medicin så jag ska förhoppnigsvis kunna gå till skolan imorgon igen.
En helt nyvaken Sofia





Bjuder på dettta...

Vi glömmer det gamla

Jag vet att jag varit sämst på att uppdatera både text och bilder, men nu börjar jag på nytt!


ojdå

Tjena bloggen! Jag vet att jag inte har uppdaterat på hela helgen men jag har inte orkat, Men som ni vet så åkte Josefine, Rickard, John och jag in till liseberg i fredags. Vi åkte en massa och hade jätte kul, skriver inte mer om det orkar inte. Åkte iaf hem till rickard efter och vi alla somnade efter ett tag vaknade jag och ringde mamma och sa att hon skulle hämta mig och Josse. Vi körde hem josse och sedan somnade jag direkt.
Igår vaknade jag sent runt 2-3? kommer inte riktigt ihåg. Vi åkte iaf och kollade på pojkallsvenskan det va sif- ifk gbg. Ganska seg match så vi drog innan den va slut, När jag kom hem gick jag ner till almölivs och köpte lite gotta. Sedan vid 12? så kom Johan Kalle och Ludvig och hämtade mig och vi åkte upp till Johan kollade på film spelade lite monopol. Kalle körde hem mig halv 2 ungeför och då hoppade jag in i bilen och jag och mamma åkte upp till uddevalla och hämtade Anton. När vi kom hem satt stackars Becca utanför (utelåst), hon frös väldigt mycket skulle jag tro. Kollade på film sedan somnade jag som en sten .

Idag har jag inte gjort någonting och ska inte göra det heller.
Pusspusss

Kom precis upp ur badet

Blir att jag Skriver lite iaf, iomed att jag inte kan sova! Jag la mig i badet, tänkte att man måste ju kunna njuta av ett bad utan att bli helt förstörd. Och det funkade till viss del, men jag fick gå upp efter 20 minuter eller något sånt. jaja,
Imorgon åker jag och några kompisar in till göteborg. Vi ska till liseberg åka lite och sedan kolla på NRJ in the park. Ser faktikst fram imot dagen, Efter liseberg ska vi antagligen hem till en av the boys! , Får se hur det blir.
Skriver detta för att jag inte kommer kunna blogga på hela dagen imorgon skulle jag tro , men då vet ni var jag är så ni behöver inte efterlysa mig. Pusspusss


P.S i love you...

--

Jag orkar inte skriva någonting men jag skriver imorgon pusspuss!

goodmorning




Åh halleguttan! Såhär tidigt har jg inte gått upp på hela sommarlovet. Haha jag har mer lagt mig vid denna tiden! Det blev tillslut 4 timmars sömn inatt och det är ju alltid något! Just nu känner jag mig som en 80årig gubbe som nyss kom upp ur graven, hoppas jag piggnar till. Har också försökt komma på lite posetiva saker med skolan kom inte på speciellt många men här är iaf 3

*Fia börjar i min skola idag!
*Josse börjar i min klass idag.
*Man träffar alla kompisar.

Detta är ju någor som kommer vara kul i en vecka sedan känns det helt som vanlig vardag, tänkte börja ha en nedräkning på bloggen. Det ska jag fixa när jag kommer hem! Nu måste jag :

*Äta
*Sminka mig
*Ta på mig
*Borsta tänderna


Vi hörs efter skolan!
byee

just det ja (Y)

Jag kom på att jag måste bara säga en sak innan jag lägger mig! Idag kom pappa med en överraskning till mig , Tröjan som jag skrev va efterlängtad igår! wihooow! Den hade tydligen funnits på Torp, och Idag har becca också varit och bytt en tröja för mig i stan! jippi! :D

sov gott



hej igen! Nu har jag
sett klart på filmen jag hyrde, den va helt okej. Inte jätte bra direkt. Imorgon börjar skolan igen, och det känns inte speciellt bra ! Usch, ska bli kul att träffa alla, men dom jag vill träffa har jag ju liksom träffar i sommar. Eller dom flesta iaf. Kul men alla läxor också menar jag -.-, Jag blir deprimerad bara jag tänker på det. Men detta året och nästa år ska jag ge järnet, satsar på höga betyg och jag ska iaf göra mitt bästa. Jag har ju jätte mycket framtidsplaner och då gäller det att sätta fart i skolan nu! 
Håller också på att fixa lite inför imorgon, okej man är ju inte ny på skolan detta året men känner ändå att jag inte direkt vill komma med mjukiskläder. Får se vad jag tar på mig, nästan bäst att bestämma sig nu s jag inte behöver springa runt som en galning imorgon för jag inte vet vad jag ska ha på mig! Ooj vad jag tjatar nu , och om totalt onödiga saker. Jag säger godnatt nu för jag ska trots allt försöka sova i tid idag, och då är det bäst att stänga av datorn för annars kommer jag fastna här framför hela natten.
Sov så gott alla söta hamstrar i glaskulor! Pusspusss

idaag

Chacha! Nu är jag hemma DÅRÅ , nej jag bara skoja!
Hejhej! nu är jag hemma eller har egentgligen varit sedan halv 8, men jag har inte haft tid att skriva. Jag och Majda åkte som sagt in till stenungsund. Vi tog en fika och kollade lite, åkte hem runt 7. När jag kom hem skulle mamma Anton och Becca in till stenungsund och hyra film så jag åkte med tillbaka igen. En halvtimma efter jag hade kommit kom Robin, vi tog en promenad satt och snackade lite och nu har han ÄNTLIGEN åkt hem , nej jag skojade igen men nu har han tyvärr åkte hem menade jag ju såklart! Nu ska jag se på film pussspåer ,
HA det bra för det har jag !

Drar in till Stenungsund

Nu är jag hemma, jag försöker plattahret och lyssna på musik sammtidigt vilket inte går alls bra eftersom plattången blir en mick och jag bara sjunger! jaja, snart har jag iaf plattat klart. Pappa kommer och hämtar mig och Majda klockan 5 och vi åker in till stenungsund. Hörs sedan pusspuss!

Hos Elin

Är fortfarande hos elin och vi har precis ätit frulle och nu sitter vi och ser på Bolt, den filmen jag hyrde igår som vi helt glömde bort att se igår. Nu ska jag släppa datorn och se på filmen, pusspusss

Coca cola kväll


Mobilbild

Tjena bloggen! hoppas ni alla mår bra. Hade fullt upp igår kväll så kunde inte skriva, Men jag åkte iaf till Elin efter en härlig promenad med Majda. Vi gick till pizzan sedan cyklade vi till mitt och Elins hemliga ställe! uppenbarligen kan jag ju inte säga vart det är för då är det ju inget hemligt ställe längre! Sedan drack vi cola restan av kvällen!
idag skulle jag till stan egentligen och byta en tröja men Becca skulle ändå in så hon kunde fixa det åt mig , Tack Becca!

PUSSPUSS, ha en bra dag!

Tröja är efterlängtad



För tre veckor sedan ungefär så åkte jag och Anton till stan, på tåget ner mötte vi Jerry och hans flickvän Caroline. Tyckte hon hade en så fin tröja på sig men vågade inte riktigt fråga vad hon hade köpt den. Men så ett tag efter när Becca, Anton och jag var inne i kalmar så hittade jag tröjan på gina, men tänkte att den skulle finans i alla gina affärer så jag köpte den inte så kom jag hem , och nu finns den inte i svart någanstans så funderar på att beställa den om det går.

varför måste allt ha en rubrik?


                              
 Jag saknar min Sacke!, vi kom överens om att vi inte skulle träffas på sommarlovet så vi skulle sakna ihjäl oss, och jaa det kan man ju lugnt säga att jag gör iaf!!

jaja.
Hejhej! igår orkade
jag som vanligt inte skrivaågonting, men jag gick iaf till Elin vi gick som vanligt ner till låka och satt och snackade. Sedan fick vi för oss att åka hem till mig istället. Så Elins pappa körde oss hit. Hann inte göra någoning försen Ludvig Johan och Rickard kom.  Vi kollade lite på madagaskar sedan gick vi till almön , Johan oc Rickard badade vi andra tyckte dock det va för kallt så vi nöjde oss med att kolla på. Väl hemma igen drog dom hem och vi la oss och kollade på film och båda stensomnade till filmen.

idag vet jag inte vad som händer, får ta det som det kommer, Elin är fortfarande här. Men hon ska hem sedan för hon ska vara med Irma, Så jag kanske bara tar det lugnt idag får se.

Pusspuss!

tröttnat




Hej bloggen, igår blev det inte att jag skrev någonting
. Jag och Anton satt ute inatt och snackade till klockan 3 ungefär, och det behövdes verkligen. Det är så himla skönt att ha en bror som ALLTID finns där för en och han visar det gång på gång för han va hos rebecca igår när jag ringde klockan 12 på natten, han kom hem direkt och tog sig tid att lyssna. Tack till anton! Idag vaknade jag klockan 13:00. Bestämmde med Elin att hon skulle komma. När hon kom kollade hon igenom en del av de kläder jag inte vill ha längre, sedan gick vi ner till havet. Alltid när vi är med varandra har vi så himla mycket att prata om. Nu har hon tyvär åkt hem men jag ska antagligen till henne sedan ikväll igen.

Dock har jag tröttnat på att blogga har ingen lust eller ork till det längre, men jag ska försöka göra så gott jag kan men det är en förklaring till alla dessa tråkiga och ganska omeningsfulla inlägg.
Pusspusss

tankarna ploppar upp...

Okej , det där med badet var verkligen en tabbe. Tänk er att man har massa att tänka på som man inte vill tänka på för det är jobbigt. Så lägger man sig i ett bad och har absolut ingenting att tänka på, då kommer ju självklart tankarna upp! Och det va precis så det va för mig nu.  Jaja, jag fick hoppa upp ur badet och nu mår jag inte bra alls, Hoppas på en underbar morgon dag iaf. skriver mer sedan pusspuss

Myspys!

Så då var jag hemma, ska dock inte skriv någonting om dagen nu utan att jag håller på att tappa upp ett varmt bad. Känner att jag behöver det bara koppla av en stund, har varit så mycket på det sista både bra och dåliga saker. Har tänt en himmla massa levande ljus! Smart som jag är har jag också dragit förlängnings sladdar över halva nedervåningen för att jag ska kunna ha datorn i badrummet. Smart va?! Så jag ska se på 1,2 eller 3 filmer medans jag slappar i badet. Nu ska jag dyka ner i badkaret så tjingeling, !


yeey!

Sofia är vaken (y), duktigt Sofia! Fia har också kommit hinner inte skriva mer har lite brådis! :D pusss

fandå

Så typiskt, eftersom jag måste orka upp imorgon kan jag såklart inte somna! Jag ligger nere i källaren det är ganska mysigt faktiskt. Fast lite ensamt också,  Lyssnar på Tomas Ledin- En del av mitt hjärta, stört skön låt. Jag måste somna snart ! måste, måste, MÅSTE!


-godnatt-

Ligger och tjatar i telefon, får se när jag somnar. Jag har haft så svårt för att sova på det  sista vet inte vaför men det går bara inte. Jag hade la egentligen tänkt att sova vid den här tiden men inte de inte.

Imorgon ska jag och fia åka in till stan, hon kommer redan klockan 11-halv12. Vi ska fixa oss sedan dra in med buss. Klockan 17:00  är det också rixfm festival, kameran ska självklart med. Får se om jag hinner blogga innan vi sticker, nu måste jag kila jag blir ju dö trist att snacka med annars,
PuussHeej och sov gott :)


Hejsvejs

Varför jag inte har bloggat någoting idag är för att jag inte har haft någonting att skriva om över huvudtaget! Jag har suttit vid datorn och städat idag, ni som följer min blogg vet att jag möblerade om för ett tag sedan. Nu har jag möblerat om till det vanliga igen och det känns mycket bättre. Lagt in alla kläder i gaderboben också eller det som fick plats iaf!  Jag skriver ett godnattinlägg senare skulle jag tro :)
Ha en trevlig kväll gott folk!

gårdagen/natten

Hejsan alla solstrålar! Igår hann jag inte blogga på kvällen men tänkte skriva lite kort om kvällen iaf. Majda kom upp till mig och Fia, vi gick till affären köpte lite godsaker och gick ner till havet, vi hade också med oss ett spel "galenpanna" ett riktigt sjukt spel. Vi satt där nere med filt om oss med tanke på att det inte var någon jätte värme, Vi bestämde att vi skulle tälta och fick också med oss John och Joel. Så vi började dra oss hemåt för att möta killarna. Väl hemma va det jätte mörkt men vi försökte sätta upp tältet så bra vi kunde, efter mycket tänkande fick vi upp det. La oss i tältet och chillade lite musik och snack. Efter ett tag blev vi alla rastlösa så vi tog oss en tripp till Höviksnäs, givetvis hade vi högtalare till mobilen så mycket musik och sång på vägen dit. Underbart! Klockan hann bli 3 innan vi kom hem och då va vi alla jätte trötta så vi somnade framåt 4 skulle jag tro. När vi vaknade hade Majda redan dratt och John och Joel drog dom med. Efter det har det absolut inte hänt någonting.

Vi bjuder på bilderna!










Det va en lyckad kväll skulle jag vilja säga. Synd bara att sommaren snart är slut, denna sommaren har gått så himla fort! (HAHA, kolla alla tre gör samma min  på bilderna +++)

Möckbornarna är på topp

Anton drar snart ut, båda är på topp han, för att han ska ut jag för att jag slipper honom hemma.






hihii

Tälta?

Hmm, vi funderar på att tälta ett gäng tjejer, men komemr inte på något bra ställe att tälta på , får se va vi hittar på! Det är ju inte jätte kul att tälta på tomten direkt, men å andra sidan roligare än att sova inne i huset . Jajjaa sånt som löser sig!

godmorgon

Godmorgon bloggen! Ja kom precis ut ur duschen med hårinpackning, ska sitta i i 20 minuter sedan ska jag skölja ur de. Fia är fortfarande här och vi kom inte upp fören kl 14:00 idag. Senare vet jag inte vad som hämder, får ta det som det kommer.
Pusspusss

Ogillar/Gillar

Hade tänkt börja lite smått med Ogillar/gillar, Kommer inte göra det så ofta men någon gång ibland.

Ogillar
*Dåliga platttänger. Bhuu för det! Om jag ska platta mitt hår med en dålig platttång tar det 1 timma får stå och dra på en          slinga 4 gånger minst!

*När fjortisar har löshår så man verkligen SER att det är löshår, så fruktansvärt fult!

*Otrevligt folk. Som idag t.ex en tjej som jobbade i en affär som va jätte otrevlig hade ingen större lust alls att hjälpa en eller göra kunden nöjd, då kan dom lika göra sitta hemma och sura!

*Reklam, det är nog det sämsta. När man är mitt inne i en jätte bra film på 4:an så kommer det reklam precis när man precis har kommit in i filmen.


Gillar
*Musik! va skulle man göra utan musik? Det är någonting jag verkligen älskar, musik kan göra en glad, ledsen och pepp.  Det är helt enkelt bäst!

*Cola, Dock inte så nyttigt men det är så himla gott så det finns inte!

*Shoppa. Det är avkopplande och uppmuntrande, trevligt, ´när det är trevligt folk vill säga.

*Fika, sätta sig på ett mysigt café med några kompisar och bara tjata , toppen (y)







-köpt-

Det va detta som jag fick med mig hem idag.



byxor- gina 399kr
trosor- H&M
örhängen- H&M
Dock vet jag bara va byxorna kostade.


naken bad

Vilken mysig kväll det har varit eller är. Helt underbart, ibland lever man verkligen livet. Fia jag Josse gick ner ill almön, vi köpte med oss engångsgrill och dricka och lite godis. Satt där och myste och snackade, Vi fick ett ryck jag och josse bestämmde oss för att bada. Så vi slet av oss alla kläder stog där sprillans nakna och hoppade i. Åh halleguttan va skönt det va i vattnet! Nu är vi iaf hemma ska snart gå ner i källaren och sätta på en film och krypa ner under täckena.
Tror jag tar med mig min dator ner, så blöir kanske ett till inlägg och lite rikitgt oseriösa bilder,
Puss så länge,  hoppas ni har en lika bra kväll som jag har.


halvgammal bild, sen jag åkte till karskrona eller karshamn eller va det nu va.


Bästa Majda

MAJDA HAR JU KOMMIT HEM , nått jag helt glömt bort att säga här. Kolla va jag fick av min ängel när hon kom!
Tack majda !


Biltjuvar?

Jag och Josse gick ut inatt och satt i mammas bil och sncakde och runt två på natten går grannens bils larm! Både jag och Josse höll bokstavligen på att pissaner oss så rädda blev vi. Efter 5 min frys, så lýckades vi öppna bildörren SPRANG in i huset och låste om oss. Vi hade planerat att gå upp till Johan men vi bågade  verkligen inte gå ut, fast efter någon halvtimma gick vi iaf, Satt och kolla lite film och så. Jag sommnade -.- , vaknade och vi vågade inte gå hem förrens det blev ljust. Det va min natt det , va hemma runt 6 imorse och då vaknade fia och va pigg som en lärka så det va allt svårt att somna om vill jag lova!

hemma som ni förtår

Ja om ni kollar tiden så borde ni förstå att jag har kommit hem!
Åkte in till stenungsund som planerat fikade och myste, Majda åkte hem lite tidigare men nu är också Josefine fia och jag här. Ikväll har vi inga planer alls. Bara vara hemma!
Puussspuss

lite shopping blev det allt

Köpte lite saker idag också, fast eftersom min plånok (mamma) inte var med så blev det inte så mycket.





Köpte byxorna till Josefine så det är inte mina, men dom är verkligen toppen fina (y)
byxor-gina 99kr Rea
sjal- JC
hårspänne- kicks
foundation- köpte den i kalmar, men har iglömt att lägga upp den. 50kr på rea den hade kostat 260 kr


outfit

dagens helt enkelt.





dock hade jag en jeansjacka idtället för koftan!


Godmorgon

hej bloggen, nu har jag vaknat eller jag josse fia och majda vaknade halv tolv men har inte kunnat ha datorn förrens nu. Hinner inte skriva så mkt för jag håller på att sminka mig. Tjejerna och jag ska in till stenungsund och ta en fika. Skriver när jag kommer hem då ska jag också berätta om inatt när jag och josse blev skit rädda!
Puss hej.
outfit kommer sedan !

Godnatt

Godnatt, sofias mamma fattar inte detta! :D

PUSSHEJ :D<3

orange i våra hjärtan

Då har jag misslyckats TOTALT. Jag färgade Josses hår i början av sommaren och det blev faktikst riktigt bra. Och idag ville josse att jag skulle färga hennes hår bimbo blont typ. Resultatet blev inte lika bra som förra vill jag lova, men imorgon så får hennes mamma färga tillbaka det brunt.






Jag vet att ni tycker vi är vackra!


.just de.

Glömde nästan av att jag skulle visa va det va för surprise jag fick av mamma igår!



massa hår prudukter! TOPPEN (y)
testade det natt och märkte skillnad redan efter första gången.
I´m happy!



sofia har shoppat

Det är allt bra och trevligt att ha med mamma när man shoppar!
Fick alltm utan en t-shirt!





¨
Nakelack- kicks 150kr
rosa t-shirt- gina 99kr
blommigt linne- gina 129kr
grå tröja- cubus 199kr
vit blus- Labelle 699kr
bh- kapahl 149kr (tror jag)
stickad kofta- gina 399kr
väska- gina 299kr
linne- cubus 70kr rea!(Y)
väska/plånbok- gina 149kr


dagens outfit





jeans- h&m
stickad kofta- veromoda
t-shirt- MQ
väska- åhlens

Goodmorning sunshine

Godmorgon, hoppas ni har sovit gott! Det har då inte jag iaf. Valnade för någon timma sedan, och nu ska jag och mamma åka till stenungsund, lägger in outfit och om det blir något köpt självklart inköp!
Jag fick en överraskning av mamma igår som jag också ska lägga in när jag kommer hem , Pusspuss vi ses och hörs. Ha en bra da , för det har ja!

Hem ljuva hem

Då har man suttit i en bil hela dagen, jag sov inte emr än någon timma.
FIA KOMMER SEDAN! kan ju behövas med tanke på mitt humör just nu , det är inte på topp.
Men Fia livar alltid upp mig!
ajaa, pusssspusss

-Du kommer aldrig tillbaka hit igen-

Jag har inte haft någon hemlägtan alls. Förens nu, Sitter och chattar med massa folk hem ifrån och jag tror faktikst att det stämmer, "borta bra men hemma bäst" ska bli skönt att komma hem imorgon.

Nu ska jag sova för ska upp klockan 9 imorgon igen för jag  ska sola!
Puss och Godnatt!


jag saknar turkiet,
lägger upp denna för jag inte har laddat in bilderna från idag.

Hello sunshine

Jag har inte bloggat någonting idag pga att det har varit underbart väder idag igen + att jag inte haft någon lust att starta datorn. anyway, Idag lyckades jag faktiskt komma upp redan klockan 9, great Sofia! Jag och pappa åkte till Karlshamn och hämtade ödlorna, och buuh för det. Hur kul kam det va att lägga ner massa pengar på ett par agresiva ödlor och är giftiga, uusch! Ganska söta iaf, hannen blir lite rosa på huvudet och det gillar vi. När vi kom hem va klockan runt 4 och maten var redan klar. Åt jättegott farmors pannbiff och potatis och en jätte god sås till, Sedan va jag tvungen att lägga mig i solen lite eftersom Anton och Becca har legat på stranden hela dagen ville ju jag också få lite färg! Jag blev så varm så jag ville åka och bada kom ner till havet och sån badkruka jag ar blivit kunde inte ens doppa mig till knäna, Skärpning Sofia!
sen hände det la inte så mkt mer.

Eller just det, jag körde bil igen. Haha fast med pappa denna gången han blev het paff! Jag satte mig i bilen och han va liksom beredd på att behöva förklara massa (han har inte riktigt trott mig när jag sagt att jag faktiskt kan köra) Men så kör jag iväg växlar upp och allt rullar på, med öppen mun där bredvid mig säger han lite osäkert , meeen du kan ju !
Och självklart kan jag!

Pussochhej jag älskar dig ! ;)

sov så gott

Nu har jag tagit på mig Fias tröja, Hon och jag bytte tröja innan jag åkte så vi kunde ha på oss om vi saknade varandra, och det är precis vad jag gör nu, Saknar Fia. Om hon hade varit här nu hade det varit mycket roligare och mycket mer skratt vill jag lova! Men det är ju tur att jag kommer hem på måndag så jag kan kramasönder henne. Det är sjukt va man kan sakna någon asså. Men jag är liksom så van att alltid ha fia med i min vardag och nu när jag inte har det så klart jag saknar henne. Nu ska jag iaf sova. Imorgon ska jag gå upp redan klockan 9!  Hoppas jag orkar. Vi ska till stranden igen eller också åker jag med pappa och farfar och köper några ödlor pappa ska köpa.
Sov så gott allihoppa, Hoppas det spöregnar imorgon på tjörn!
Byee


En bild från andra doppet iår, (becca anton och jag)

härligt

Nu har jag krypigt upp i min säng med täcket om mig. Kom hem för ett tag sedan, Pappa, Farmor, Farfar och jag åkte ner till hevet med tanke på att jag inte hittade. Tog några bilder, blev nöjd med några inte alla men vissa. Sedan när vi åkte från havet ser vi månen så himla vacker, dock hann jag inte ta kort på den för vi åkte förbi Bosse pappas kusin och då hann månen komma mitt på himlen så jag fotade aldrig månen. Här kommer lite bilder som jag tog.
Enjoy















Kommentera!

Mättmätt och MÄTT

Åh halleguttan va jag är mätt nu, vi har ätit grillat ikväll va så himla gott så jag åt hur mycket som helst. Skulle cyklat ner till havet och tagit det lugnt, det är så fint i solnedgången. Men jag hittade fan ite kom bara sur så blev irriterad och cyklad hem , va bra av mig att ens hitta hem. Nu har jag lagt mig i soffan , en liten sur-iaa kan man lugnt säga att jag är! Folket försöker ju inte direkt få mig på bättre humör heller, Nu slutar jag skriva annars kommer jag bara sitta och klaga på allt!
Hejdå!


En bild jag tog när jag och Sofia va ute och fotade.





Tips

Till er som hade tänkt er att köpa en after sun nu när det fina vädret har kommit tillbaka, tycker jag verkligen att ni ska satsa på Lancomes after sun. Det är den jag brukar använda mig av, tyvärr är det slut nu men ska köpa ny så fort jag får tillfälle till de. Jag upplever själv att brännan man fått blir finare och den sitter längre, verkligen återfuktar huden. jag älskar den. Det finns två olika, en som bara är en ren aftersun och en som är med lite lite brun utan sol i så att man ska få en mer jämn solbränna, jag har testat båda och är också nöjd med båda.
Bör vekligen testas!












stranden

Jag som hade lovat mig själv att komma upp klockan 10 idag men så blev det inte. Anton och Becca kom upp och väckjte mig halv 12 istället och dom fick tillslut upp mig ur sängen, åt en macka bytte om och drog till stranden. Underbart skönt va det att bara ligga och steka dock har jag jätte svårt att bli brun så är lika vit som vanligt men det r bara så himla gött att ligga och halvsova i solen. Ikväll blir det grillning, GottGott. Jag har inte orkat ladda kameran så har inga bilder från idag heller.
skriver sedan Ha de !













Godnatt min prins

Nu kan jag koppla av för nu har jag hunnit med allting på bloggen som jag hade tänkt mig och stakars pappa som inte kan sova för jag har på datorn , (vi delar rum här på öland) Nu måste jag sova pappa ska väcka mig klockan 10 imorgon och då ska jag fan komma upp också. Ska sola hela dagen lång imorgon ska bli så skönt att bara ta en sån dag som man bara tar det lugnt på,
Godnatt och sov så gott alla mina kycklingar











Min lilla cykeltur


























djurparken































Så nu får det räcka asså! Finns typ 100 bilder till jag skulle vilja lägga upp men det orkar jag inte och ni kommer inte orka kolla igenom , och det blir ju lite tråkigt. Finns nog en go historia om varje bild det orkar jag inte heller skriva.
Det va allt fråg ölsnadsdjurpark








Hemma

Nu är jag hemma igen efter en riktigt lyckad kväll, Först drog vi iväg till Borgholm ett mysigt litet ställe som vi trodde det skulle vara lite fart på idag men eftersom det är Kalmar festival hela helgen så va ju naturligtvis det helt dött i Borgholm så vi åkte vidare till Kalmar. Där va det helt proppat med folk och olika band  som spelar, Anton och Becca gick och satte sig och tog några öl medans jag och pappa strosade omkring och kolla på folk och bara tog det lugnt, men då hör vi att style spelar och det va MASSVIS med folk så vi går dit hamnar slutligen längst fram och alla sjunger med det är de bandet som sjunger, När vi två blir en och dom goa låtarna, efter ett tag kom också Anton och Becca, vi hoppade skrattade och sjöng. Underbart. När det va slut gick vi till donken jag åt min favorit , pommes doppade i mjukglass! mummmms! Sedan åkte vi hem. Nu äntligen ska jag lägga in alla bilder från djurparken och när jag va på min alldeles egna cykeltur. Det är verkligen på tiden känner jag. Tyvärr hade jag glömt att stänga av kameran så självklart hade den inget batteri så har inte någon bild får kvällen. Kolla nästa inlägg för då blir det verkligen en Bildbomb!








kvällens outfit





Linne- H&m
svart linne- JC
schorts- jätte gamla vet inte var jag ahr köpt dom
armband-  hmm, ja va va det jag köpte det, lindex skulle jag tro





Äntligen en stund över

Så skönt , har äntligen lite tid att bara sitta ner vid datorn och få uppdatera , har så fruktansvärt mycker bilder jag vill lägga upp nu. Igår åkte vi som sagt till Kalmar och kollade på rixfm festival och gick i lite affärer, det va hur mycket folk som hellst, helt galet! orkar inte skriva så mycket mer om igår, men här kommer en himla massa bilder, från igår kväll!





















Så nu hinner jag dock inte mer ska åka till något ställe här på öland. Kameran följer naturligtvis med så kommer säkert mer bilder,  Byeebyee







Torsdag

Nu hinne jag egentligen inte skriva någonting men ska göra detta snabbt, Jag gick upp redan klockan 10 idag, Gick direkt ut i den gassande solen och stekte i en timma hann tillochmed få lite färg. Nu hr jag duschat sminkat mig och ska nu ta på mig. Vi ska först till loppis sedan åker vi vidare till rixfm festival i Kalmar. Som ni förstår hinner jag inte lägga upp några bilder från djurparken eller min tur med cykeln igår. Men det kommer ikväll Tro mig!

PUSSPUSS















imorgon

Jag vet att jag har lovat att lägga in bilderna, Men vi ska på rixfm festival imorgon i Kalmar och innan det gå och kolla  kläder, så jag får se om jag hinner lägga in dom innan eller efter. Men nu ska jag sova så godnatt sötnosar!

gammal bild

i know

VÄLDIGT dålig uppdatering idag men jag har helt enkelt inte hunnit.
Lägga in några bilder orkar jag då inte göra de heller, det får bli imorgon men jag ska berätta om Dagen: Skulle gå upp klockan tio pappa väckte mig och jag stensomnade genast, vaknade sedan klockan 11 och tvingade upp mig, vi skulle ju till Djurparken. Först blev det frukost, duschen sedan fixa mig sminket och så. Packade ner badkläder också, skulle ju självklart bada i vattenpalatset. vi kom till slut iväg närmare två tror jag att klockan va, Väl framme gick vi och kollade på alla små söta djur med deras ungar, tog en himla massa kort, sedan till vattenpalatset , tråkiga Anton ville dock inte bada fast jag och Becca sprang runt där som 3 åringar, Medans tråkmånsarna pappa och Anton satt och kollade på och tog en himlans massa kort då med. När vi gick upp va fingrarna som russin på oss båda. Gick tillbaka igen åkte lite grejer, spelade också på sån här sak då vi såg en riktigt rolig grej. Det va en kille bredvid oss som vann han blev skit glad böja hoppa runt och sånt, och så ger dom honom en påse algrens bilar, (det va stora jättestora chokladaskar upp hängda) killen hade självklart trott att han skulle få den men då räckte dom fram den lilla lilla påsen men bilar i, Har bara stirrade först på chokladen han inte fick sedan på sin pappa sedan på bilarna med helt öppen mun sedan gick han bara där ifrån med stängd mun. Det såg riktigt roligt ut asså !! sedan kolla på djuren igen och sen åkte vi hem. När vi kom hem va vi alla fyra vrål hungriga men snälla farmor hade redan börjat med maten. Hemlagad pizza blev det, Suveränt. Efter maten tog jag en sväng med cykeln och fotade lite, (lägger upp bilder på det imorgon) , När jag kom hem hade galningarna fått för sig att vi skulle kolla på fladdermöss så vi gick upp till skogen och kollade fladdermöss. Nu ligger jag här i sängen pigg som vanligt vid denna tiden eftersom jag har vänt på dygnet. Är jätte sugen på att lägga upp massa bilder har så många härliga verkligen riktiga sommarbilder dock orkar jag inte gå ner och hämta kameran , Så det får het enkelt bli imorgon .
Oooj vad mycket text det blev nu , undra om någon ens orkar läsa men kolla imorgon igen så lägga upp alla bilder då det lovar jag !

Godnatt

Nu kryper en grinig sova ner i sängen för att sova. Imorgon drar vi till djurparken. :) Usch , på denna kväll hoppas jag drömmer något bra iaf. Annars äe morgon dagen förstörd.
PUSSSPUSS

Hittade camen

Wohooo, Sofia är smart (igen) Har vvarit grinig idag för jag kom på att jag hade gömt camen hemma,
Men jag hade då inget att vara sur över hittade precis min lilla cam i en påse så här kommer lite bilder,
har ingenting annat för mig just nu eftersom att Anton och Becca har gått ut i stugan, och alla andra sover.





jaa det va la de jag ahde ock säga. Skriver ett godnatt inlägg sedan!

minigolf

Så då va man hemma efter en kväll på minigolf banan! Jag brukar alltid komma sist men detta året tog Becca min plats, Anton vann och pappa kom tvåa. När vi hade spelat klart gick vi till havet satt där och kollade ut över havet. Gick vidare till gatuköket och tog oss var sin hamburgare och Becca en pommes.














svensson svensson

Alla känner ni vell till Gustav i svensson svensson? Det är nästan ett måste. Men det är inte det jag ville komma till nu , de jag ville säga va att han står här utanför och målar ett hus, HAHA han har hängslebyxor och ingenting under , Han har också stoora tuttar hahahaaha, Imorgon ska vi gå och ta kort på honom, om han är kvar ! Va bara tvungen att säga detta.


outfit

Gårdagens outfit





Jeans- gina
Linne- bik bok
Kofta- JC
klocka- Fått i present

blider

lovade ju faktiskt att lägga in bilder idag så nu kommer lite bilder.


som sagt regnade det ...


pappa

Becka och Anton ville dock inte vara med på bild

morgonen

Kom precis ut från duschen, kände mig så himmla ofräch efter en dag i en bil, Tycker inte ni det att man blir så jaa jag vet inte men jag ville iaf duscha det första jag gjorde idag. Har också ätit mummsiga pannkakor, jag gjorde glutenfria till becca stolt eftersom dom till och emd blev godare än farmors! Nu har jag inga planer ska låta håret torka klä påå mig sminka mig lite grann och så. Här är vädret underart,  sol och varmt! går runt i  klänning :)
skriver sedan pusspuss!

går ut

Har suttit och glott framför tv:n och datorn jätte länge nu, vi va ute och gick en sväng förut. Men då va jag jätte trött så jag orkade inte gå långt men nu,.. nu när det hänt en massa massvis med tankar som snurrar runt i skallen känner jag verkligen för att gå ut en stund eller kanske cykla en sväng, får se men ska iaf ut.
Stänger av datorn nu så jag säger också godnatt och lovar att lägga in ilderna imorgon eftermiddag.
Om det är fint vänder då ska jag till stranden och bada och sola, vi hörs imorgon pusspuss.

smart sofia

Igår va jag ju inne i std och fixade ett nytt minneskort, för att jag skulle kunna ta massa bider här på öland.
men självklart glömmer jag ju det hemma-.- så jävla typiskt..
Mamma får skicka det på posten ich jag hoppas att det är här imorgon!


rixfm festival

Förra årets rixfm festival snackade jag och Rebecka om att gå på , men et blev inte av och detta året är jag riktigt sugen på de. Jag är ju på öland nu och tydligen är dom i kalmar 6aug, vilket skulle passa riktgt bra . Får se om jag Anton och becca åker dit, Hoppashoppas skulle vara ritkigt kul!


Nu är vi framme

hejhej! nu är vi äntligen framme och har varit ett tag också, kunde inte blogga i bilden eftersom mitt atteri till datorn är dönder så man måste ha i laddaren hela tiden. Dagen har varit lugn, regnade en lång bit men det va bara mysigt att sitta i bilen och bara gosa in sig i kudde och vila. När vi kom fram så va det två släktigar här. Trevligt trevlig, Senare tog vi en promenad va och handlade lite också, Nu sitter jag becca och anton framför tv:n och gor på Lotta på liseberg. Tagit lite bilder men jag orkar verkligen inte gå upp och hämta kameran så lägger in bilder senare.
Puss så länge! :)

Nellie som skriver!

Sofia, jag kan inte fixa någonting. Den stilmallen som du har är ju helt konstig, finns ju inte med någonting typ. Bara en massa koder som jag typ aldrig har sett. Vet inte hur jag ska göra :S

puss



1 timme kvar

Jag har vaknat och det är bara en timme kvar tills vi ska åka, typiskt mig som inte har packat klart ännu.
det måste ag verkligen sätta fart med, MEN ... jag har tappat bort kamera laddaren.
Kan inte för mitt liv komma på vart den är får ta och ringa pappa och se om det ligger där.
Jag skriver mer när jag är framme på öland ikväll :)
Ha det så bra sålänge pussspuss.


nu ska jag gå och packa innan det är försent!

goodnight

tror inte vi ska sova än men detta för bli ett godnatt inlägg iallafall. Imorgon åker jag klockan 10, kommer hem om en vecka men datorn ska självklart med så kommer kanske inte uppdatera så mycker men ett inlägg varje dag hoppas vi på iaf. Imorgon ska Nellie också fixa min blogg, den behöver finslipas !




"Fia och jag vi är goda vänner också mycket liiiiika"
hahahahaha

packapappaskappsäck

Nu har jag äntligen börjat packa, kände att det va på tiden eftersom vi åke ri morgon bitti.
Fia sover här inatt, Vi ska se på i taket lyser stjärnorna och bara slappa,
Men nu måsta jag fortsätta packa pusspus!

sofia gör en nellie

Ni som läser nellies blogg vet då att hon har tipsat om hur man ska göra jeans snyggt slitna,
Det har jag testat idag, Ett par klippte jag av och gjorde till shorts och ett par gjorde jag bara slitna,
Jag blev inte specillt nöjd med några, men ska fixa dom långa lite mer. Men det får bli en annan dag.



orkar inte lägga upp på dom långa byxorna :)


Godmorgon

Vaknade av att telefonen ringde vid 2 och det va en himmla tur det, med tanke på att jag va tvungen att hinna in till std idag och kolla va det va för fel på kameran. Fixade mig på tio minuter. Sedan åkte vi in. Kom fram berättade va det va för fel, och allt gick på försäkringen så jag behövde inte betala något för minneskortet tur det eftersom jag inte har några pengar. Känns bra att ha ett minneskort som funkar nu när jag ska till öland också. Hann en snabbis in på gina också och köpte trosor. Nu är jag hemma och Sofia kommer snart, Och idag ska jag packa hör av mig senare pusspuss!


jag vill sova

Nu har jag hållt mig vaken jätte länge och det börjar bli dags att åka och hämta Anton
Lovade honom att åka med annars hade jag sovit för längesedan!
Jag har kollat kläder på nätet hela kvällen, dom senaste 2 timmarna har jag varit inne på www.laredoute.se
Hittade massvis och slutsumman blev 5700, eller nåt så jag kan ju bara drömma vidare...
Men mycket snygga grejer faktiskt, och dom har väldigt brett utbud också det gillar vi.
Nu måste jag kila för att hinna vara i tid.
Pusspuss
skriver godnatt redan nu för jag stänger av datorn nu :)
sov så gott allesammans SLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEP good, Zzz

mmhmm va gott

Förut när vi lämnade Anton på jobbet , sladdade vi även in på hemmakväll. Skulle köpa godis och hyra film. Gick runt lite och kolalde men hade ingen ork för att leta film så det blev bara godis istället. Någon som vet en bra film så får ni gärna säga den. Jag är sämst på att hitta filmen, har inte tålamordet till det. Men godis får duga för ikväll!


osminkar och bara en slarvig tofs.

bättre sent än aldrig

Nellie skickade lite bilder från kvällen hos Johan så här kommer dom
Som ni förstår är det Nellies bilder.













Nu orkar jag inte ladda upp mer men kolla på facebook om ni vill se mer bilder!

RÖSTA PÅ NELLIE

Okej , nu är det såhär att nellie är i final och vi vill ju att hon ska vinna så rösta på henne HÄR !
HEJJJAAA NELLIE!

ny design

Super nöjd tack Nellie, headern blev grymt bra är jätte nöjd. Och tack mio som fixa allt annat!
Dock är den inte helt klar en lite små fix kvar,
Om ni inte ser någon skillnad på bloggen klicka på F5 så kankse ni ser skillnaden!

.



godmorgon

Nu har jag vaknat till liv igen. Fixat datorn har jag också gjort, behövde puk-kod till bredbandet vilket jag nu har fixat och allt funkar bra igen. Jag ska kanske vara med Fia sedan, får se hur det blir. Jag har inte så mycket mer att säga men skriver senare. Puss

ögonen rammlar ihop

Nu är jag så trött så jag inte orkar hålla ögonen öppna, Mästaren på att köra bil går helt enkelt och lägger sig.
Sov så gott min prins.

hämta anton/donken

Äntligen hemma och ska nu gå och lägga mig, skulle bara tala om att mamma och jag åkte och hämnade anton på jobbet "harrys" , och sedan blev det donken som har sommaröppet dygnet runt tummen upp för det. Jag va jätte sugen på mjukglass och pommes , går fram och säger va jag vill ha , men självklart har dom inte glass på natten?
va e det för jävla påhitt liksom?! , ajaa blev bara en pommes och dipp istället. Och nu måste jag gå och lägga mig!
PussPuss och sov så gott!


nattpromenad/biltur

Detta inlägget skulle egentligen vara innan inlägge "bilder", men det fuckade!
Ni kommer inte tro mig nu , men jag hör kört BIL, helt själv! eller aa mamma satt i stolen bredvid men jag körde.
Jag har bildbevis+ att vi körde förbi matilda carro och bea också!
Som sagt gick jag ut och träffade tjejerna bea matilda och carro , vi gick ett varv runt campingen satt och snackade lite
sedan drog vi oss bort mot almö livs där mamma mötte mig vid bilden och ville att jag skulle köra!
Självklart tog jag chansen och körde runt i myggenäs.
*STOLT* jag är grym på att köra!


bilder







Det va helt svart så man såg ingenting matilda gick först
och lyckade att hoppa rakt i vattnet