att sparka på den som redan ligger

Hoppade precis ur duschen det är så skönt när man känner sig sådär ofräsch och smuttsig i håret att  ta en varm härlig dusch och komma ur och känna sig toppen fräsch! nog om de. Iaf så sitter jag nu i soffan med Anton och kollar på någon film som jag inte direkt är insatt i. Imorgon ska jag försöka ta mig till skolan om huvudvärken har släppt. Då kommer det inte blir någon bloggning förens på kvällen. Då jag ska göra detta :

-till skolan
-äta
-till stan
-hem
-plugga...
 plugga och...
 plugga

Då jag har:

-matteprov på onsdag
-So prov på torsdag/(spanska läxa)
-teknik arbete på 5 sidor på fredag (har knappt börjat,tror det va denna veckan)
-nästa vecka no prov

så jag får se hur det blit med bloggen den här veckan, ska naturligtvis försöka blogga så mycket så möjligt. :)



DÅLIG UPPDATERING!

Förlåt. jag är jätte sur så jag tänker itne skriva någonting nu , men jag lever
HEJDÅ!


Nu åker jag och elin


Flickan som lekte med elden



Jag tycker denna filmen va så himla bra! Ni som inte vet så är det tvåan av de tre filmer som är baserade på böckerna som Stieg Larsson skrev. Om ni inte har sett den första : män som hatar kvinnor tycker jag absolut att ni ska se den innan. Den handlar om samma personer som i ettan. Tycker absolut att den är värd att se
Den får: 5/5

Bilder från gårdagen








14:28

godmorgon... elller ska  jag säga goddag?  haha. Har precis stigit upp från sängen. Inatt har jag drömt båda bra och jätte läskiga drömmar. Tänkte berätta lite kort om gårdagen. Ja, som ni vet så åkte jag och Elin iväg till skärhamn. Va där med lite folk, va la inte direkt toppen kul. Sen  fick jag höra en massa som gjorde mig på jätte dåligt humör mest ledsen om jag ska vara ärlig. Men men sånt är livet. Vi åkte hem vid halv 1 och va hemma klockan 1 ungefär. Då kan man lugnt säga att vi var DJUPFRYSTA jag har ALDIRIG i hela mitt liv varit så kall! vi konstaterade att vi hellre skulle brinna upp än att frysa ihjäl. Så mycket frös vi. När vi kom in va det raka vägen ner i källaren och gosa ner sig under tecket. Satte på flickan som lekte med elden. Skriver vad jag tyckte om den senare. Nu har jag dragit lite kort om kvällen. Ha en bra dag pusspuss!






nu drar vi

Dags att snabba sig, har precis slängt på mig lite smink och bytt om så nu drar vi iväg!
Ha en trevlig lördags kväll!

Slänger upp outfit snabbt :



bajs hejdå :)

ny header och design

Ser ni? va tycks? (om ni inte ser tryck på f5) Jag blev nöjd. Kan ju ha vinter här på bloggen iaf eftersom det inte är någon ute direkt. Ska nog inte ha denna så jätte länge men det får duga sålänge.

Tack Mio =)

hair

hejsan! inte lika bra uppdatering idag som igår direkt men det får ni leva med! hehe. Jag har precis färgat Elins hår det blev super snyggt faktiskt. Hon va livrädd hela tiden men nu hoppas jag att hon litar på mig till nästa gång. Har inte med mig sladden till kameran men bilder kommer imorgon eller när jag kommer hem.

Hejdå sötnosar.


Elin :)

Sitter vid hennes dator därför det inte är så myclet bilder!

smink tips

Hade tänk tipsa om min foundation. Från make up store. 

 

LIQUID FOUNDATION: MILK

En återfuktande oljebaserad lätt underlagskräm, med halvtäckande resultat. Passar bäst för normal till torr hy. Appliceras lättast med pensel eller svamp för att få en tunn och jämn bas.
nyckelingrediens
Propylenglykol: Använts mot viss typ av eksem, är fuktbindande/håller kvar fukt i huden, dödar vissa bakterier.

245 SWE


källa: www.makeupstore.se


Ny design på väg

Ni kan få se en liten smygtitt, kommer nog ändras lite.


Va tycks?


Det regnar här idag

godmorgon. åter igen vaknar man upp och det är grått och trist ute... Men det är antagligen så sveriges vintrar kommer att se ut framöver. Jag och elin orkade inte gå upp till frukosten utan sov vidare och gick upp vid tolv istället. Nu ska vi bara ta det lugnt och ladda för ikväll då det antagligen blir party! 
Pusspuss!

kryper ner i den mysiga soffan

Dags att sova. Filmen funkade tills halva filmen hade gått, så vi har bara nördat dator istället. Men nu ska jag nog ta och försöka sova lita grann. Inga planer alls för imorgon utan får ta det som de kommer.

sov så gott alla sötisar

...


Just because everything's changing
Doesn't mean it's never
Been this way before


film+chips

Ätntligen hemma äntligen VÄRME, Det blev och är en såndär typisk sofia-och-elin-kväll. Nu har vi gott upp på hennes mysiga vind och kollar på american pie. HAr med oss chips såklart. pusspuss!


sticker ut

Nu har jag varit hos Elin ett tag, och vi har nu bestämmt oss för att gå ut. Mamma kommer snart och hämtar oss så jag kan hämta moppen min. Vi får se vad för bus vi hittar på. Jag ska sova här inatt. Blir nog att vi lägger oss på vinden. Dom har nämnligen gjort iordning så det är ett rum där uppe. Superfint. Men jag skriver godnatt sedan.

Ni får ha en riktigt kul fredagkväll!
Pussar / S


 
(undra om det någonsin kommer komma seriösa bilder på oss?)


äntligen klar

Haha, jag vet inte vad jag har gjort riktigt men tiden har bara flugit iväg men nu ska jag iaf till Elin. haha. stackarn har ju fått vänta i flera timmar. Jag skriver mer ikväll pusspuss!

mys outfit

Eftersom att det blir en lugnt kväll framför datorn med Elin kanske film och så. Så blev det naturligtvis en mysig outfit också!


behöll svea byxorna på bara bytte linne!

Facelook:




dagens låt

Jag är fast vid datorn så lilla Elin får vänta lite medans jag lägger upp dagens låt!



kommentarer

Det börjar rulla in lite fler kommentarer en vanligt också! Toppen, fortsätt så! ;)

nästa: Elin

Nu har jag slappat framför datorn HELA dagen. Ska tvätta håret byta om och åka till Elin. Är verkligen jätte seg idag så det blir antagligen en helt vanlig sofia-och-elin-kväll! Nu måste jag sätta fart hon väntar på mig!
puss så länge


hehe, kolla va mört hår jag hade! (fått om några kilo också hahah!)

morgon outfit


Hello kitty linne - hm
svea mysbyxor - pondus
mystofflor - lindex

Japp det är såhär jag ser ut nu!

godmorgon

Godmorgon allihoppa! Kom inte upp till skolan idag heller då jag somnade halv 4 inatt. Men vet ni? En ny design är på gång, mio håller på med den nu. Dock blir det samma bilder och så fast lite vintrigare. toppen!  Jag har äntligen hittat mitt minneskort med hur många bilder som helst på så nu håller jag på att överföra alla bilderna. Inatt när jag inte hade någonting att göra gjorde jag upp lite va som skulle komma här på bloggen får se hur det går med att följa den, haha. 

puss så länge! 


(gammal bild från egypten 2008)

natti

nu har jag kommit upp ur badat smörjt in mig och så. Sitter och kollar på tv med Fjanton. Jag har bestämmt mig för att jag ska köpa blå linser också, utan styra eftersom jag egentligen inte behöver linser. Frågan är bara vilka.
Vad tycker du ?
1.                                                                     2.
  

Jag ska snart krypa ner i sängen och sova. Så jag får helt enkelt sova på saken.
Sov så gott allihoppa! Godnatt <3

bada

Nu ska jag hoppa i badet med mina bad ankor! haha. Skriver godnatt innan jag går och lägger mig sedan puss så länge !


(Doria och Gösta)

ny

Nu har jag gjort en ny kategori här på bloggen, ska försöka göra ett inlägg en gång i månaden , eller var tredje vecka! ;)
Enjoy


nuets favoriter

klädersplagg: Min skinnjacka från jofama by kenza, jag är helt kär i den                                 
 och har varit sen första gången jag så den. Dock börjar det bli lite kallt att 
ha den men det hindrar inte migfrånatt ta på mig den. Love   it!                                                             

Låt: Never easy - Kurt Nilsen. Så himla go låt, hittade den på Elins spellista och
jag har inte tröttnat på den än. Den splelas om och om och om igen hemma hos mig!

 
Person: Elin naturligtvis, hon är bäst helt enkelt!


Smink: Min nya conceler (stavning) från make up store. Den TROLLAR verkligen
bort röda plitor osv.

filmer jag bara måste se



godnatt

Nu dör min dator och jag har ingen ork till att gå och hämta laddaren så jag får la ta och sova nu. Godnatt på er (igen), hörs imorgon. Kommentera inlägget innan nu också :)

Kyss!


va ska jag skriva om ?

Jag orkar verkligen inte blogga. jag tycker  att det är jätte kul, men jag kommer verkligen inte på vad jag ska skriva och jag blir bara uttråkad av mina egna inlägg.

så har ni några förslag på vad jag ska skriva om så kommentera gärna :)

23:53

Hallenadudanedodo! Jag vet att jag inte har bloggat så myclet idag jag jag ber om ursäkt för det. Jag åkte till Elin klockan halv 4. Vi satt och pratade och kollade på film. Senare åkte vi till myggenäs och rickard kom ut. Det va så himla kallt ute så jag vet inte vad. Så vi bestämmde oss för att åka hem till Elin. Där satt vi hela kvällen och pratade. Dom är så himla söta tillsammans, sötaste jag har sett!

Jag åkte hem vid halv tio någon gång och nu sitter jag här... Jag MÅSTE sova för jag MÅSTE till skolan imorgon. Hoppas jag orkar upp. Ni får sova så gott så hörs vi av imorgon. Ha en trevlig natt!

Puss.


godmorgon

Har äntligen orkat mig upp ur sängen. Ingen skola för mig idag. Vid halv fyra ska jag iväg sedan ska jag vara med Elin. Så det blir inte så mycket bloggning för mig idag.

Ha en riktigt bra dag allihopa! :D


just nu...

Ligger jag i min säng och försöker  ta VÄRLDENS svåraste toner. Jag kan inte ens ta VÄRLDENS enklaste så ni kan ju föreställa sig hur det låter haha. Elin och jag skrattar åt patetiska människor och hyllar underbara! Det är helt konstigt hur folk kan vara olika. Fast vi är liksom samma art eller va man ska säga.

Jaja. Snart är det dags att sova. Imorgon är det onsdag, ny dag och nyya möjligheter. Dock nya problem också. Men det är så det är i mitt liv och det får man lära sig att leva med :) hejdå !

Äkta vänskap

Har tänkt att skriva ett inlägg ganska många gånger om vänskap men det har blivit för långt alla gånger och nu ska jag försöka korta ner det lite iallafall.
haha, jag hade igentligen velat skriva någon fin dikt. Men jag är värdelös på att skriva men jag hoppas att detta duger!;)

vänner... finns det något bättre en just vänner?
Jag har haft en jobbig period i livet och har också. Och det är då man verkligen ser vilka det är som finns där, vilka det är som är falska, vilka som är ytliga och så vidare. Idag har jag lärt mig ganska mycket. Inte att jag har sett dåligt i folk. Men bara på de senste dygnet har jag verkligen förstått hur mycket min allra bästa vän verkligen betyder för mig. Det är helt sjukt hur mycket du kan göra... Du får  mig alltid att le. det låter som jag är kär i dig jag vet... men det är jag faktiskt inte. Men du är bara så jävla bra! Du är bäst! Elin, Va skulle jag göra utan dig? visst vi har våra stunder då vi bråkar eller tjafsar. Men vi har det så lika och vi förstår varandra till tusen vi fattar att man inte alltid kan vara på topp och man säger saker som man ångrar. Det är okej för dig och mig ... för är det inte det de handlar om? förlåta och bli förlåten. Du är den i hela välrden jag litar på fullt ut. Den som jag VET finns där precis när som hellst! Och det betyder så himla mycket för mig. Alla skulle nog behöva en sån som dig. Du får mina ben att bära mig och du får mig att vilja gå upp på morgonen.

Elin INGEN ska någonsin kunna bryta våra band, eller hur. Lova mig de.
Du är min ängel.
Jag älskar dig.


Systrar<3

hehe

Jag fick några nej iaf, så jag kör på ett tag till ;) Just nu sitter jag hemma och gör ingenting dagen har varit sämst men också bäst.

pusspuss

upp till er

Så nu har jag tänkt att lägga ner bloggen. Men innan tänkte jag se vad ni tycker ja/nej kommentera!

hinner inte

Jag ska sticka iväg nu så jag hinner inte skriva något annat än godmorgon!

skriver om kvällen igår senare idag, ha en bra dag! pusspuss

dagen

Tjo, Har inte varit hemma på hela dagen så jag har inte hunnit arr blogga. Jag vaknade klockan tolv gjorde mig iordning och sedan åkte vi och kollade på ett hus. Det va la helt okej men vi skulle gjort om hela huset ifall vi bestämmer oss för att lägga bud. Efter det åkte jag och Anton direkt till stan och köpte en rakaparat till anton haha. Sen åkte vi direkt till häggvall och kollade på handboll.

Nu väntar jag på att Eve ska ringa.
Pusspuss

.

Hej. Nu är jag hemma. skulle igentligen sovit i skärhamn hos Mio, men jag kände mig inte riktigt bra så mamma kom och hämtade mig. Blev ett seriöst snack i bilen påväg hem så vi har åkt runt lite överallt. men nu är jag iaf hemma. Satt på lite gå musik och chattar. Imorgon är det träning igen, men jag orkar verkligen inte så jag står över det eftersom den är så himla tidig också. Nu ska jag snart sova så säger godnatt redan nu, Pusshej och sov så gott!

fixat

Nu fungerar bredbandet som det ska igen så det blir uppadatering som vanligt. Hade so-prov idag och det gick helt okej för att inte ha varit med på någon av lektionerna när vi har jobbat om det. Nu lyssnar jag på musik , har precis ätit lite kina mat och det är ungefär en timma kvar tills min och Majdas buss går till skärhamn. Vi ska hem till Mio, va ett himla tag sedan jag träffade henne så det ska bli toppen.

Nu ska jag byta om , men jag uppdaterar när jag är hemma :)


förlåt

Jag vet att jag inte har bloggat på etttag nu , men mitt internet har pajjat. Och detta är nämnligen Bea som ska fixa att lägga in detta på bloggen. Men jag börjar uppdatera så fort jag ahr fixat internet !

Ni får har det super tills vi hörs igen !

pusspuss


fullt upp idag igen

Hej allihoppa! Jag har fullt upp idag med. Men ska föröska skriva en snabbis nu och lite sedan innan jag lägger mig. Skolan idag var helt okej. Gick hem klockan 20 i 1 skulle till ett möte. Nu är jag hemma och ska snart äta. Sedan vidare till gymmet.

när jag kommer hem måste jag plugga så jag skriver inte försen ikväll pusspuss


(johnny Rocker på atene, som kollar upp på livrädda mig som klättrar)

godnatt

Nu ska jag snart sova, så jag tänkte bara säga godnatt. Hoppas alla sover bra inatt! Pusspuss<3


plugga, plugga och... plugga

Hej. Jag vet att det är jätte dålig uppdatering här på bloggen. Men dte är så himla mycket med skolan nu, Ligger efter ganska mycket eftersom jag ahr varit sjuk. Därför kommer jag inte skriva så mycket idag :)

Puss hej , hoppas ni får en bra dag.

sova / träna / plugga = ingen tid

Hej bloggen. Hur är det med er? hoppas att svaret är bra! förlåt för att jag inte har bloggat någonting idag men jag har mina förklaringar. Kunde inte somna förrens klockan 4 inatt, När mamma kom och väckte mig klockan 7 orkade jag verkligen inte gå upp så jag stannade hemma. Vaknade klockan 3 sedan. Mamma hade försökt få liv i mig flera gånger men jag hade bara mummlat och vänt mig om.

gjorde iorning mig lite granna ganska fort, det var ju träning idag igen och den kan jag ju inte missa. Så vid 4 åkte vi och hämtade majda och vidare till gymmet. Idag tränade vi mage och armar, kände att det verkligen behövdes Haha.

Ni kanske tycker att jag kunde skiriva när jag kom hem? men nej, det kunde jag faktiskt inte. Jag och Anton förtsatte vårat allvarliga sammtal som vi hade igår och sedan satte vi oss och pluggade. Jag har samhälle-prov på fredag och jag har inte varit med på en enda lektion så jag har en del att plugga. Så nu har jag förklarat varför jag inte har pluggat idag.

Imorgon har jag tänkt mig till skolan. Har bara fyra lektioner och slutar redan 5 över 1 så det känns väldigt skönt. Anton kommer och hämtar mig och vi ska fortsätta pluggandet. Känns skönt att inte behöva göra det helt själv, jag lär mig mycket bättre när Anton sitter med och förklarar. Han borde bli lärare ;)

Nu måste jag sova om jag ska orka upp imorgon. Men ni får sova så gott så hör jag av mig igen imorgon. Pusspuss

Slänger upp en bild från atene då jag inte har någon från dagen;)


( Linn och Beatrice)

jag är trött - men jag kan inte sova

rubriken säger ju faktiskt ganska mycket. Jag kav verkligen inte sova. Det är så jobbigt, man försöker och försöker men så ända går det inte. Nästan som att jag inte är skapt till att sova. (HöHö) Och eftersom jag inte kan de så tänkte jag att jag skulle ända lite i bloggen. Inte header, det är jag för lat för men texten och sådär. Så det är vad jag ska göra nu :)

Bada

Hej igen.. har precis kört hem evelina och nu ska jag hoppa ner i badet. pusshej



mhmm va gött!


dagen

Hej. Sofia kom ganska tidigt, vi satt vi datorn ett himla tag. Sedan åkte vi till pizzerian. Där satt vi säkert i 2 timmar. Evelina kom dit och sedan gick vi hem till henne. Nu är vi hemma hos mig efter att ha tagit en promenad. Fia åkte hem redan vid 6 tror jag.

skriver mer sedan pusss


(va ska man säga?)

(Eve säger: jag gillar inte flodhästar)

söndag

åh nej, det är söndag idag! Inde kul alls. Men iaf, Elin har precis åkt hem "/ Fia kommer senare framå kvällen så vi ska ta det lugnt kanske se på en film och bara mysa.

Just nu sitter jag i sängen halv död för jag är så trött, Anton stack precis in huvudet och sa att 10de delen av Riverside hade kommit ut på datorn. Så nu ska jag se på de Pusshej :)


(Hade tänk att börja lägga ut bilder från atene när jag inte har någon annan bild till inlägget)

kvällen

Kvällen blev inte som planerat. Hörde att det skulle vara fest hos Hampus så runt 11 så åkte vi dit. Va helt dött men riktigt gött folk! Sen åkte vi till låka och kollade på matelden haha. mysigt! Vi drog vidare till myggenäs busade lite sedan bara satt vi och pratade. 

Kvällen blev verkligen lyckad! 

Nu ska jag och Elin snart sova tror vi kanske tar ett bad innan. Vi får se, skriver inte mer utan skriver när jag har vaknat istället.

Pusspuss 

Elin och Sofia chill


Jag vet att det är mycket cambilder nu, men ni får stå ut. Eller stå över ;)

Äntligen hemma igen. Först åkte vi till stenungsund med Enton och Rebecca, Sedan till time. Nu sitter vi med var sin dator och myser. Folk tycker säkert det är jätte osocialt MEN vi pratar faktikst massa skit och vettigt också. Hö Hö. Kvällens planer är att bara ta det lugnt


?

Hej igen, nu är jag hemma igen. Dock blev jag inte nöjd... eller det ser ju lika dant ut fast lita mörkare i topparna, fast jag sa att jag villa ha det ljusare?!  efterbliven? haha .

jaja. Nog om det :)

Nu sitter jag med Fia och jag vet inte rik
tigt när hon ska hem. Men fter det så åker jag iaf och hämtar Elin. Jag ska färga hennes hår mörkbrunt. Och jag kan säga att det är inte långt igrån att jag också gör de !
Puss hej<3


oseriösa

klippklipp

Gör ett snabbt inlägg. Jag sticker iväg till frissan nu, Fia skulle med men hon har inte dykt upp? Men nu kanckade det på dörren hoppas att det är hon,

Hejdå ! (L)


OMFG

Jag är så himla stolt över mig själv nu. Jag lyckades ta mig upp klockan 07.20 i morse och åka till gymmet ! INTE likt mig, men jag tyckte det va riktigt härligt. Ska antagligen börja. Tre gånger i veckan :)

Ska hoppa in i duschen nu, puss hej !


jag ska träna

ja, ni hörde rätt. Jag ska faktiskt träna imorgon. Majdas och min buss går redan klockan 08.39. Hur ska jag orka det här. Haha. Efter träningen ska jag skynda mig hem duscha och sedan till frisören.

så jag säger godnatt  nu eftersom jag ska gå upp så tidigt imorgon och jag måste hinna äta en riktig frukost.
Pusspuss <3

bilderna

tänkte att jag lika gärna kunde hämta kameran idag , så jag sprang ner och hämtade den. Har nu lagt in de få bilder som blev tagna och tyvärr kan jag nog inte lägga in  så många alls för. HAHA jag ahr nämnligen gjort mig "extra" fin i Majdas mössa m.m




(sofia, Jag och Majda <3)


(haha, kolla hur jag har öronen med mössan)


öppenscen

Hej bloggen, Nu är jag hemma och är verkligen jätte trött! Det va la okej. Träffade folk iaf och det är alltid lika kul. Måste säga att jag saknar att vara i skärhamn jätte mycket. När alla tjejer va med varandra och alla andra. Fy vad jag saknar de... Menmen, thats life...

Nu vet jag inte vad som händer. Kommer säkert sitta här HELA kvällen -.- suck, jag har verkligen ingen energi till någonting nu för tiden. Jag har gått och blivit superlat.

Just de, Vi tog massvis med massa bilder innan vi åkte till skärhman. Bilder kommer imorgon för min kamera ligger hos Majda,
Pusspuss

sticker nu

Nu har jag plattat klart håret packat och nu ska jag gå ner till Majda.

pusshej!

(Majda, jag och Sofia)

klippofärg

Imorgon ska jag äntligen klippa och färga håret. Jag klipper mig på en salong i stenungsund som heter Kalufs tycker att dom är jätte duktiga. Tyvärr har min favorit slutat att klippa så jag ska testa en ny som jag inte har varit hos innan. Hoppas att hon är trevlig och go, älskar att sitta hos frisören och små prata om igentligen ingenting.

MEN, Jag kan verkligen inte bestämma mig hur jag ska göra med färgen... Jag vill helst vara blondare men mitt hår är så himla slitet och det är inte direkt bra för håret att blondera. däför funderar jag kanske på att färga det brunt istället.

va tycker du...?

nyduschad

Hallojsan. hur är det med er? hoppas det är bra. Själv är jag inte på toppenhumös direkt men det kommer när ja ska ner till Majda för att träffa tjejerna. Ikväll ska vi till skärhman, träffa folk och titta in på öppenscen hade vi tänkt.

Just nu sitter jag med hårinpackning i hopp om att mitt hår inte ska rammla av!
Enyoy!


Tror aldrig jag har visat mig såhär osminkad innan. Menmen!


-



förlåt jag vet att det har varit lite glest med inlägg, men igår sov jag hela dagen och idag också. Hade möte på skolan sedan hem och plugga lite , sov en stund och nu ligger jag i sängen och pratar med John på msn, Pratar riktigt seriöst. Tack för du lyssnar <3

Sedan ska jag plugga lite ta en dusch och sedan sova. Natten är ung, haha klockan är ju redan 00.21.

Puss puss!

allmänt

Hej, gör ett litet kort tråkigt inlägg bara för att hålla bloggen uppdaterad.
Jag är hemma nu. Tack för kvällen igår alla. Hade det super kul. Nu har jag kommit hem från Elin.
Ska träffa Majda och Josefine sedan, ska kanske också ta en liten promenad med Beatrice.

Nu ska jag bara ta det lugnt och njuta av att det inte är skola.
Pusspuss

mys

Hej. Nu har jag och Elin presic kommit in från en härlig promenad, vi har lagt oss på deras vind som är supermysig och ligger här och pratar. (ochnördardata)

Godnatt allihoppa. Sov så gott.


hos MAJDA

Nu sitter jag hemma hos Majda. Vi väntar på átt Lilli och Bonda ska komma. Vet inte riktigt vad vi ska hitta på, Men ikväll tror jag att jag åker till Elin och sover hos henne . så jag bloggar inte förrens imorgon igen .

Hejdå


godmorgon godmorgon hör fåglar sjunga glatt godmorgon i köööööör

Godmorgon bloggen. Jag har vaknat och så fast ligger fortfarande i sängen. Evelina och Sofia har redan gått hem eftersom jag ska vara med Majda. vi försöker komma på vad man kan göra här på Tjörn, vi har kommit fram till ingenting... Men vi ska antagligen ut och fota hösten, va sp längesedan jag fotade så jag förväntar mig inte några speciellt bra bilder .

Ha en ritkigt bra dag! skriver sedan:)

helt flippat!

Godkväll, hehe . Jag sitter nu helt utmattade i sängen med Sofia och Evelina. Kvällen har varit helt urflippad och har handlat om allt från sexigaste dans till drakteckningar. Toppen (y) Förut va jag ute en sväng med Beatrice, gud va längesedan det va vi bara prata ut om allt. Trots att vi inte har umgåts på hur länge som hellst så känns det ändå som vi kan snacka om allt! Finns nog ingenting som kan göra att våra band går av! Hoppas inte det iaf!
Har lite planer för imorgon, Jag ska antagligen vara med Majda. Kanske fest på kvällen vi får se vad som blir av.

Nu måste jag vara lite mer social med mina söta små vänninor som sitter som små tysta möss, och hmm ORMAR!
HAHAHA, bara vi som fattar ... men det kanske ni också kommer få göra om vi lägger upp inspelningen "Doktor Evelina". jaja får se hur det blir med den saken.

Ni får sova så gott och ha en bra kväll! hejdå!


sluta tidigt

JAA! det är fredag och jag slutade redan kvart över 1, toppen. Nu sitter jag och myser med leveande ljus och go musik. Jag och evelina sncakar på msn och vi kan inte sluta skratta åt desse bilder:







(hahahahahahahahahahahahahaha, )


skolan

Hej bloggen! Försov mig i morse men jag hann till skolan iaf. Nu sitter jag och har teknik. DET ÄR JÄTTE TRÅKIGT rädda mig? ja tack! Vi ska göra ett arbete om en uppfinning jaja. Hejdå !

kan inte sova

SÅHÄR KUL HAR JAG ! 



48 frågor när du har tråkigt !




1. Hur mycket pengar har du på din
mobil? vet inte

2. Har du fått en kyss den närmsta veckan?  nej


3. Vem tillbringade du minst två timmar med idag? Anton , Majda , Josefina (aa dom i skolan)

4. Hur lång är du? 1,63 eller nått

5. Vilken är den senaste filmen du sett? kommer inte ihåg

6. Skriv hela ditt senaste sms i inkorgen: nej, godnatt<3

7. Föredrar du att ringa eller skicka sms? beror på

8. Är dina föräldrar gifta eller skilda? skilda

9. När såg du senast din mamma? någon timma sedan

10. Icke godkänt i något ämne?
  har inte fått betyg än


11. Mvg i något? har inte fått betyg än

12. När vaknade du idag?  hmm. kvart över nio tror jag

13. Vilken är din favoritplats? Mitt och elins hemliga ställe(a

14. Vilken plats föredrar du minst? vet inte

15. Vart tror du att du befinner dig om tio år? haha. vet inte

16. Hur stor är din säng? 1,20 eller nått

17. Vad sover du i? trosor

18. Hur många kuddar har du i sängen? 3

19. Var har du bott/bor? myggenäs, ödsmål och stenungsund

20. Tycker du om kinamat? ja


21. Tycker du om kaffe? nejj

22. Vad dricker du helst till frukost?
vatten

23. Kan du spela poker? har glömt av

24. Känner du någon med samma födelsedatum som dig? ja

25. Vill du ha barn? vet inte


26. Kan du några andra språk än svenska? engelska

27. Har du någonsin åkt ambulans? nej

28. Föredrar du havet eller en bassäng? havet

29. Vad spenderar du helst pengar på? smink/kläder

30. Äger du dyrbara smycken? några

31. Kan du rulla med tungan? haha vet inte

32. Vem är den roligaste människan du känner?  hmm... Calle tror jag


33. Vad har du för ringsignal? dont't know

34. Har du kvar klädesplagg från då du var liten? kanske

35. Vad har du närmast dig just nu som är rött? lampan

36. Kan du byta olja på bilen? tror de

37. Vilken var den senaste boken du läste? gömda

38. Dansar du i bilen? i och i , på taken oftast

39. När var du i kyrkan senast? vääääääldigt längesedan

40. Hur många hål har du i öronen? 4


41. Har du någon piercing? nepp

42. Har du någon tatuering? ne

43. Har du provat droger? Nej!

44. Röka eller snusa? nej


45. Har du pojkvän/flickvän? nej

46. Vad är ditt  mobil nummer? 07698452698


47. Vad ska du göra ikväll? vet inte, sova

48. Har du några syskon?
ja


godnatt

Nu har jag instllerat datorn och allt så. Än så länge är jag nöjd. förutom camen , det är en riktig party-cam haha! Nu sitter jag vid msn och pratar med gott folk, blir antagligen inget imorgon så jag får se vad jag hittar på.
Ska snart sova om jag kan. hoppas på det iaf.

Har inte så mycket mer att säga faktiskt. Sköt om er och ha en bra kväll puss hej!


godnatt! :)

GLAD

Jag åkte som sagt in till stenungsund efter skolan med mamma. Hittade inga kläder alls men vet ni? JAG HAR FÅTT EN NY DATOR! har kollat på den länge och hoppats på att den skulle komma med windows 7 på och den hade kommit nu WIHIIIII!

My love:


Sov gott

Jag har fått hela första säsongen på ghost whisprer, Jag älskar den serien. Men det blir samma sak varje kväll man fastnar framför tv:n och sitter där en bra bit in på natten. Men nu har jag äntligen kunant slita mig och det är dags att krya ner i sängen. Hoppas verkligen på att jag kommer iväg till skolan imorgon.

Hoppas de flesta redan har somnat men jag säger godnatt och hoppas nu att ni kan sova riktigt gott.
Godnattpuss!


morgondagen

Så nu hoppas jag att ni är lita nöjdare eftersom jag har lagt upp lite bilder och så nu, har massa mer att lägga upp men det får bli en annan dag så inte allt kommer på samma gång! hehe. Imorgon ska jag försöka orka mig till skolan. Efter skolan kommer mamma och hämtar mig så åker vi in till stenungsund. Jag MÅSTE ha nya kläder! speciellt byxor. Hoppas verkligen på att jag hittar någonting.


Låka, Dit brukade alltid jag och Elin gå när vi behövde prata och så.
Dock är vi för lata nu så det blir oftast bara något varv runt höviksnäs!

nytt

Jag har plockat på mig lite allt möjligt under tiden jag inte orkat vara så aktiv här på bloggen, kan lika gärna slänga upp lite bilder på de också.


Replay tröja från pondus, jätte mysig!


stickad tröja från ginatricot. ångrar la köpet lite...


Halsband från ullared super billigt!


Ett till halsband också köpt på ullared.

Klaga inte på bilderna jag har inte ansträngt mig dirr för att få dom bra, Haha

öppen scen

Jag har mängder av bilder från innan Sofia, Evelina, Majda och jag åkte till öppenscen. Hade en toppen kväll. Tack alla som gjorde den :)


Hahaha, ja va ska man säga? (Anton har gjort den FINA mössan!)


Inte seriösa någonstans. Men man vill ju inte frysa!


Majda och Evelina!


Girls don't kill me . (A)

Så nu ska jag inte ladda upp mer om just denna kvällen. Dom första bilderna är INNAN vi har gjort oss i ordning så nu behöver inte bli rädda.

skor

så nu är jag hemma igen, jag har varit hos Evelina och sedan åkte jag till Elin. NU hade jag tänkt blogga ganska mycket och denna gången ska jag också göra det.

Börjar men att visa mina nya skor:



Vinterskor: Från scorett, jag har inte haft vinterskor på år jag HATAR det. Men iår tänker jag inte gå runt som en djupfryst morot och frysa !

Converse: Dom kommer också från scorett, mina andra hade levt klart sitt liv.


fandå

Fandå , min kamera har dött så jag kan inte lägga in några bilder HEJDÅ

hej!

hejsan. Idag har jag inte skrivit någonting men det är för att jag har fått första säsongen på ghost whisperer min favoritserie och jag har kollat på den heeeeeela dagen. Vid halv 6 åkte jag mamma och Anton ner till stan . Det va tänkt att jag skulle köpa en conseler men jag kom hem med massvis med smink från mus (Make Up store) har aldrig testat det märket och jag tänkte att det va dags nu trots att jag precis köpte I.D smink. Vi åt även på restaurang super gott och mysigt!

Ikväll ska jag faktikst blogga ganska mycket har tagit lite bilder på mitt smink både gammalt och nytt. Har även tagit kort på lite skor jag har köpt. Så håll utkik!





.

Hej! jag vet att jag sa att jag skulle blogga idag om jag va hemma från skolan vilket jag va, Men dagen har inte varit på topp direkt och då är det lika bra att hålla sig borta från bloggen så man inte bara klagar!
Meeeeeen, jag skriver imorgon istället pusspuss!

ett sista försök

Hej igen. Nu ger jag mig på ett sista försök att få lite liv i denna bloggen. Känns inte som jag kommer lyckas men men... Igår va det halloween! WOHOO. Kväller va ganska lyckad. Kunde varir bättre om man inte behövde spendera 2 timmar UTE. Kan inte påstå att det va speciellt varmt. Idag har jag suttit vi datorn HELA dagen, Evelina va här en stund och Majda.

Ussch, imorgon är det skola igen...fy lovet har gått så himla snabbt! Tack alla ni som gjort mitt lov till ett toppen lov speciellt Evelina som jag har varit med hela lovet. Vi har haft superkul. Jag har köpt en del saker också. Om jag stannar hemma imorgon (jag är väldigt förkyld) så har jag tänkt att visa lite av det.

Jaja, undra om jag lyckas hålla bloggen uppdaterad nu? Jag ligger i soffan i mitt rum och bara tar det lugnt, har så svårt att sova men får försöka att lägga mig snart...

Ha det så bra, jag säger godnatt nu för jag ska inte blogga mer idag. Pusshej leverpastej (den va ju ny-.-) aja hejdå!