at night, people are sleeping

Nu kom jag precis ut från duschen och har jag lagt mig och gottat in mig i täcket. Ska se på en barn film som jag har velat se hela mitt liv och nu känner jag att det är dags! Sov så gott alla söta


talkin´ 2 myself

Godkväll! Hoppas ni har haft en bra dag alla, eller inte alla men dom flesta. Själv kom jag precis in fårn en jätte mycig kvällspromenad med Anton och mamma. Pratade om allt mellan himmel och jord. Jag är så tacksam över min familj även fast den bara består av just Anton och mamma, men det räcker gott och väl.
Pratade med bubbijohn i telefon också mycket trevligt och han tvingas som vanilgt höra på mig och mitt tjejsnack. Tycker nästan ynd om honom. Haha
Imorgon har jag sovmorgon, sååååhär skönt! Börjar inte förens 20 över 10, det uppskattas mycket. SKa ändå försöka komma i säng ganska tidigt idag så jag ska vara riktigt utvilad imorgon.

Ska hoppa in i duschen och sedan sova Pusspuss


Rysningar i hela kroppen!


usel bloggning

MEN jag kom precis hem och imorse hade jag så brottom att jag inte hann med att blogga helt enkelt. Har haft en super mysig dag med båda Irma och Mamma. TRäffade också irmas kompis Mia och hennes kompis Frida. Trevliga tjejer som vi delade en fika med. Nu ska jag övertala mamma till att ge mig 4000kr önska mig all lycka i världen för det lär jag behöva!
Puss!

Natti Natti

Nu är det dags att sova. Godnatt ♥

Vi är bäst och oslagbara!


Tattoo

Dem flesta har säkert hört vad jag har gjort för något i helgen. Jappjapp, en tatuering. Jag gjorde den på ett jätte bra ställe och jag är supernöjd kostade runt 1400 och det tycker jag verkligen den är värd. Många undrar hur den ser ut osv så här kommer en bild!


Kan inte påstå att man ser va det står på dessa bilder men texten är alltså:
What doesn't kill you
makes you stronger


Iskall isbit

Hallenadudanedodoo. fyf*n va kallt det är ute. Jag va en sväng i höviksnäs och träffade Josse och Elin mycket mysigt. En sväng på pizzan en sväng på bökeviken och lite så. (och ja fia jag älskar dig) Iaf så kom jag precis hhem och jag körde moppe och tusan va kallt det va ute jag kände mig verkligen fastfrusen med rumpan i sadeln, men efter mycket om och men kom jag loss och lyckades ta mig in i sista sekunden. Okej, riktigt så va det kanske inte men nästan. Nu sitter jag ihopkrypen under täcket och äter äckliga nappar! Puss


Restaurang besök med Sofia

Hej bloggen. Kom Precis hem får ett jätte mycigt restaurang besök med bästa Fia. Mycket god mat och efter detta gick vi och kollade i affärer. Hann en snabbis in på aqua också och fixa till sidecuten det va verkligen behövligt! Nu hade jag tänkt att plugga lite på matte som är tills på fredag men jag har inget bättre för mig så jag kan lika gärna få gjort den. Det börjar kännas att skolan är igång. Man kommer in i alla rutiner osv igen, har faktiskt inte så mycket emot det den här gången. Alla andra gånger har jag haft värsta ångesten över att skolan börjar och man kommer längre in på hösten. Men inte denna gången! Toppen!

Om jag överlever pluggningen skriver jag igen. Puss

Bubbi och jag skolavslutningen i 8an

Va gör vi? nu kör vi!!!!!!!!!!

Ojojoooojj va jag ska ha kul! imorgon drar jag och goa brudar upp till hafsten och softar gärnet. HAr hyrt en stuga där och jag längtar ihjäl Pussspusss

Gh på söbacken

Hejhej! Kom precis hem från ett gäng goa och glada tjejer på söbacken. Varit lite tjejkväll så jag och Fia åkte dit en stund. Alltid trevligt att träffa lite nytt folk och lite gammalt. När på hoppade ut bilen här hemma så sprang en liten igelkott förbi så himla söt va den så jag tvingade på Fia att vara fotograf medans jag och igelkotten poosade. Nu ska vi bara kolla lite tv och ta det lugnt! PussPuss♥

Jag och  Murlocs!

Sofias slappa outfit

Idag fick det bli en slapp outfit när jag skulle in en snabbig till std!




Jeans- inte en aning jätte gamla
Skjorta- Gina tricot
Vit t-shirt- Cubus
Sjal- Cubus
Väska- Någon sportaffär

Bosnien 1o

Det har hän en hel del och jag har gjort en himla massa roliga saker denna sommaren. Bland annat var jag en vecka i bosnien med min bäsa kompis Irma. Det va något av det roligaste jag har gjort faktiskt hade riktigt kul.
Dock åkte vi buss ner och det va något av det värsta jag har varit med om men det va värt det. Kommer inte ihåg exakt va vi gjorde varje dag men jag lägger upp några bilder!

Som sagt , buss resan ner va ett helvete då fick man roa sig såhär.

Danmark, nu hade vi åkt en hel natt genom sverige och hade precis
kommit till danmark.

Riktigt sletna tjejer på färjan över till tyskland.

Här är vi i österrike och det va här festen börja haha!

Efter 38 timmar i en sjukt svettig buss va vi äntligen framme i bosnien!

Tog en snabb dusch i lägenheten och sedan gick vi dirrekt ut för att
kolla runt och äta.

Jonathan klippte sig.

Tina och Jonathan

Vi gick ut med goa tjejer för att dansa loss! dock blev inte kvällen som planerat haha

Bilden säger sig själv.

Iris och Adis gifte sig. Det va ett jätte fint bröllop !

Har jätte mkt mer bilder men en del är för coola för att visa och en del är...mindre coola haha! Men detta va verkligen ett minna för livet och jag skulle verkligen vilja göra om denna resan. Fast med flygplan!


sjukling

Hej bloggen det va inte igår, inte i förrgår heller för den delen. Sitter hemma och är sjuk och det är i dessa stunder man saknar bloggen så jag tänkte att jag lika gärna kunde slänga in några inlägg och se hur länge det varar.