Everybody cries. And everybody hurts sometimes



Sarahs student

Slänger upp lite bilder från en lyckad dag!






Mer bilder finns på facebook. Hade iaf en toppen dag!
(torsdag 27-05-10)

solsol, skin skin!

Fyfan vilket skönt väder det är. Kan ju inte klaga över att vi köpte utemöbler igår heller. Sitter på ballkongen lyssnar på go musik. Det enda som fattas är mina tjejer! Puss!

Kusinvitamins student!

Nu har jag lite brottom! Ska iväg på Sarahs student ska bli superkul! Ville bara höra av mig, ni kan ju alltid hoppas på att jag bloggar senare ;)

Passande bild. (jag i antons studentmössa)

Jag är tillbaka...

I bloggen igen! Har laddat upp lite och nu är jag bloggsugen igen så varför inte börja igen? Just nu sitter jag färdig fixad det vill säga har tagit på mig och slängt upp håret i en tofs. Ska snart åka iväg för att köpa färg, ska måla om rummet idag. Skulle egentligen till Liseberg, Men Evelina blev sjuk så det får bli någon annan dag. Ikväll ska vi förhoppningsvis grilla med alla goa tjejer! Vädret är la inte på topp men vi får sitta inne och äta i värsta fall. Nu måste jag rusa, PUSS


Hittade denna goa bilden från i sommras. UNDERBAR!

Vad skulle jag göra utan er?


:)

Hej bloggen ! Nu va det ett tag sedan. Går ju verkligen upp och ner med bloggningen för min del. Har inte hänt så mkt, i måndags gymmade jag och igår va jag hos philip och idag gymmade jag igen. Dock glömde jag min astma medicin så jag fick åka hem ganska så snabbt!

Her verkligen ingentign att blogga om just nu så jag struntar i bloggen fram tills fredag! PUSS

Helgen...

...Har varit riktigt bra!
Fredags: Gjorde mig iordning och åkte hem till Mada. Vi va ett gött gäng där och hade mkt trevligt! Sedan gick vi ner till almön det va inte något drag där. Fast vi hade kul iaf. Fias mamma kom och hämtade oss runt 12? Åt mackor när vi kom hem och sedan somnade vi.
Lördags: Vaknade gjorde oss iordning och stack till göteborg. Tog en fika och lite så. Sedan åkte vi hem till mig, och sedan vidare till Evelina. Efter ett tag kom Philip och Anton dom hade hyrt en jätte dålig film så vi gick och hyrde en annan. Den va faktiskt bra. Var ute en stund träffade två lirare. John och Wictor. Sedan somnade vi som stockar när vi kom in!
Söndags: Idag har det varit en super mysig vår dag! Sov länge och när vi vaknade gick vi till tappen. Evelina åkte tyvärr till Stefan. Så jag och Fia och ner till låka och grilalde med Majdiss. Gud va mysigt det va fick riktig vårkänsla.

Har haft en toppen helg! Hoppas att nästa blir lika bra med bra väder! PUSS

Har någon papper?

Godmorgon. Berättar om valborg senare, nu blir det stan med Fia! Puss♥