Dags för bad idag igen!

Väntar på att mikael ska komma tillbaka och lämna mina god saker som ska med till stranden. Blir yttligare en dag med bara sol och bad PUSSPUSS!

sommarkvällan är det bästa som finns

Hej alla bubbisar, det har varit sjukt vart hela kvällen och jag har haft en super bra kväll med super bra folk med vääääldigt mycket skratt. Nu känns det verkligen som sommar och jag älskar det! Åkte hem i shorts på moppen och jag frös inte ett dugg, helt underbart! När jag kom hem sa mamma som ingenting : Ska du med till Alanya 14 augusti eller. Mitt ända svart va HELL YEEES och så va det bestämmt jag längtar ihjäl mig! Sedan är det en till sak som jag tyvärr inte kan skriva här med som jag ser fram imot ännu mer. Trodde inte denna sommaren kunde bli bättre men here i come!

Just nu planerar jag morgondagen, blir antagligen poolbad med mina bubbisar och sedan förhoppningsvis crossvm som sket sig ikväll! jaja, nu ska jag sluta skriva om helt ointressanta saker och ta och krypa ner under mitt täcke!
JA, JAG VILL KLAPPA DIN CAREHAMSTER VICKE!

Pusspuss, sov så gott!
(imorgon kommer bild på sommar outfiten)

Love the way you lie...

Kom hem precis, Kvällen har spenderats på torget med god glass och Sofie och Fia och sedan hem till Jolle idag igen. Vi bara segade som vanligt. Nu är ja sjukt trött och ska sova. Imorgon blir förhoppningsvis en helt grym dag. Först in till torget och fixa lite saker sedan bada hem och fixa mig till sist ska jag antagligen till uddevalla på crossvm med Irma och Jennifer! Pusss

Sol och bad hela dagen!

Hallojsan! Kom hem från Johan vid 1 inatt. Somnade jätte sent så är helt slut idag. Josse hade redan åkt när jag och irma vaknade. Nu kom jag och Fia precis hem från myggenäs körde nästan över en stackars badjävel på bron men han får skylla sig själv som stog mitt i vägen dock va det inte han som fick ont utan jag som bara flög fram haha! Ska äta nu pussshaj!

Jag och Irma för några dagar sedan