värd att se

Denna filmen måste man bara se...HELT KLOCKREN

www.tackfilm.se/?id=1262099981911RA56 

Iaf. Idaag vaknade jag och Fia klockan halv 3. Somnade runt sex imorse så det va skönt att sova ut. Fia gick precis ut hon skulle hem. Hon ska bestämma om hon ska med till stockholm eller inte. Jag åker iaf upp den 6-10 januari för att passa min syssling träffa mammas kusin och jonas och bara ta det lugnt och shoppa. Ska bli jätte roligt, och så håller vi tummarna på att Fia får åka med hade varit så grymt roligt. Utan föräldrar blir alltid lite speciellt. Puss och hej!

stenungsund

Idaghar jag varit i std med Majda hittade inget , är för trött för att skriva nu skriver imorgon!

GALNA

Inatt runt två kom Anton in till Evelina och mig och frågade om vi ville åka pulka efter bilden. Vi blev helt galna och ville såklart! Alla tre smög oss ut till bilen så ingen skulle vakna, åkte iväg till en parkering och åkte. Fyfan va roligt det va, har inte skrattat då mycket på mycket länge. Nu har vi såklart berättat för mamma, och hon kan inte riktigt hålla sig för skratt. PUSS

MYSMYS

Idag vaknade jag och Evelina klockan 2,  tog det jätte lugnt åt pizza och lite så. Hoppade sedan i ett varmt bad och låg där i flera timmar och snackade skit. Nu ligger vi nere i källaren och lyssnar på musik, ska snart kolla på wallander som går på tv:n. Ha de bra allihoppa PUSS


nattbloggning

Klockan är FÖR mycket. Vet inte vad jag ska ta mig till men jag kan verkligen inte sova. Evelina somande för längesedan, väckte henne för ett tag sedan men nu har hon somnat om igen...tråkigt. Hade planerat att kolla på bio imorgon men det kommer jag ju aldrig orka tyvärr. Ha de bra alla som förhoppningsvis sover!


Vill åka utomlands nu,nu NU


Patetiskt

Jag har försökt göra ett video inlägg och nu har jag gett upp! haha. Seriöst , det är ju helt sjuk knasigt att sitta och snacka med en dator?!. Jaja, Nu är iaf Evelina här och vi har suttit ett tag och kollat på alla mina misslyckanden, någon som vill se? nej jag tänkte la de!


detta är bara några få av alla... -.-

JAG ÄLSKAR LOV

Är det inte härligt? LOOOOOV, jag älskar det. Inga läxor inlämmningar eller prov kan de bli bättre? nej, det tror inte jag heller. Det är så mysigt att bara mysa i soffan med täcken och kuddar, gå en lång promenad komma in fusen och ta en kopp varm choklad. Jag är i himmelriket! Njut av livet allihoppa!


5 SMINK TIPS

1. Använd ALDRIG en gammal foundation borste, den är full av bakterier och det blir onödigt svårt att lägga en bra bas.
2.Om du har mycket torr hy (som jag har) tänk på att smörja in dig flera gånger per dag, dock inte om du inte är torr då det bildas för mycket fett i huden och man får lätt finnar.
3.Köp hellre en lite för ljus foundation än för mörk.
4.Om du har torr hy köp inte en helteckande foundation för det är mycket puder i en helteckande och torkar då ut din hy ännu mer.
5.Om du vill fåp ljusa läppar använd INTE foundation som torkar och flagnar köp ett ljust läppstift-glans ett jag rekommenderar är ett från make up store - bare




PACKA

Äntligen! flytten blir av. 1 februari flyttar vi härligt. Det hela har gått enormt fort då en flytt brukar ta några månader och detta har inte ens tagit en månad och det är redan klart. Jag är helt förälskad i våran nya lägenhet och jag tror jag kommer trivas väldigt bra. Det ända jag kommer sakna är badrummet nere i källaren som är mitt favorit rum i huset. Har Packat ner lite smått, ska nästan inte ta med mig någonting så det mesta slängs men har fyllt en halv flyttlåda iaf!




bara denna bilden jag har , men bilder kommer på hela lägenheten när vi har flyttat dit!
(möblerna är sånna som hsb har ställt dit) Love utsickten!

PÅ VINDEN

Nu har jag och Elin kommit in från en lång och härlig promenad. Har precis gått upp på hennes supermysiga vind. Ska antagligen kolla på en Pay it forward Elin har sätt den och tycker den är jätte bra så nu blir det film:) puss så länge! 


HOS ELIN

Hej alla! Hoppas att ni hade en riktigt härlig och lugn julafton. För det hade jag iaf. Nu sitter jag hos Elin och myser. Snackar lite och lyssnar på go musik. Hejdå :)


Den nya plattången

Här är min nya plattång. Älskar den redan!


julmys

Nu är julafton igentligen över, men jag anser att julen fortsätter tills jag sommnar inatt! Så nu blir det  julmys framför sunes jul men familjen. Jag älskar den filmen! Ha det så bra :)


Man kan inte annat än älska julen

Nu har vi ätit julmat och öppnat paket. Är super nöjd med mina julklappar. Tyckte det va så glest med klappar under granen iår, men der förstod man ju är man hade öppnat allt. Bilder kommer sedan men jag tänkte säga vad jag fick iaf.

♥ plattång från ghd
♥ pandora armband
♥ svart guldig Triwa klocka
♥ foundation borste från lancome
♥tre par trosor
♥En berlock (tillpandora)
♥En "penna" som man målar naglarna med (frans manikyr)
♥nagellack
♥nagelfil
♥pengar
♥peak tröja
♥godis
♥hela familjen pressent till lägenheten: sodastream

Jag är helnöjd!

namnsdag

Det är kanske inte så många som vet om det, men jag har faktiskt namnsdag idag. Då kan ni själva räkna ut vad jag heter i andranamn. Eva, det har jag fått från min mormor som hette Eva. Detta va vad jag fick imorse när jag gick upp i namnsdagspressent. Super nöjd!





Tack familjen! :)


julklappar från Evelina

Igår var jag som sagt hemma hos Evelina en snabbis jag fick två jätte fina julklappar och jag blev verkligen jättte glad för dom. Tack så jätte mycket Eve (fotbollsbruden) du är bäst!

Detta va vad jag fick:
Ett super fint armband jag har velat ha jätte länge!




Fick också ett värme ljus, jag älskar verkligen ljus men detta va speciellt:


Tack så jätte mycket!

NY DESIGN

Som ni ser så har jag gjort om lite på bloggen, det får duga så länge! (ser ni ingen skillnad tryck f5) Just nu håller jag på men Elins blogg. Hoppas att den kommer bli bra. Klockan närmar sig 3 och jag ska snart sova. Pusshej!

Dan före dopparedan

Nu är det bara 3 minuter kvar till julafton, det har kommit en del julklappar under granen. Men vem vet det kanske kommer fler? vill inte önska god jul riktigt än , det känns lite för tidigt men det kommer imorgon hejdå :)(L)

HOS EVELINA

Nu ska vi ut och leka i snön som äntligen har kommit. Bilder på det kommer sedan!








Vi gjorde en plan innan ...


02.02

såg precis klart på Wallander-skytten. Jag tyckte att det va bra, har inte så mycket mer att säga om det. Nu ska jag passa på att slå in mammas paket när hon sover. Skriver godnatt nu för jag somnar antagligen snart, pusspuss<3


SÖT LÅT


Liseberg idag igen

Jag har faktiskt varit på liseberg idag igen, Fast idag var jag där med John. Super mysigt fast det snöade lite för mycket , så vi åkte hem ganska tidigt. Skriver mer sedan puss!

JULBAK HOS FAMLJEN MÖCKBORN

Ikväll har Majda, Evelina och jag julbakat allt gick toppen tills evelina råkar sätta sig på degen! kollar förvånat på stolen och sätter sig EN GÅNG TILL! hur lyckas man ?! jaja här är bilderna:






Alla ligger på golvetnoch garvar ihjäl när evelina precis har mosat våra konstvärk


de tillplattade....

Nu ska vi ut och åka höhö...


kallt och morgontrött...

somnade halv 5 inatt och jag är redan vaken...MOT min vilja! Vi måste nämnligen lämna huset om en halvtimma så jag var helt enkalt tvungen att  gå upp. Vi åker bara ner till mammas kompis en snabbis i väntan på att få komme hem igen. Pusspuss


Gud vad jag saknar sommaren...Denna bild tog jag när Fia , Elin och jag var ue med Elins båt. Det va nått av det roligaste och mysigaste jag har gjort!

outfit

(ni kan ju tänka bort mitt ansikte och att jag står på ett par skridskor)


Jacka- Jofama by kenza
byxor- cubus (Majdas)
vitt line- gina
svart tröja-gina
halsduk- cubus
(skor- ugg australia)

Liseberg

Dagen har spenderats på liseberg men Evelina och Majda. Tänkte inte skriva så mycket om dagen utan lägger upp en himla massa bilder istället!



























Har en hel del sjuka bilder men dom kommer ni inte fatta så det är ingen idé att jag lägger upp dom.
Pusshej



TVÅ ISTAPPAR

Hejhej. Sitter i soffan med Anton, kom precis in från en härlig men väldigt kall promenad. Idag har inte inte gjort så mycket. Var en stund hos Elin. Kvällen har varit jätte mysig! Var nere hos majda och myste. Imorgon ska jag till liseberg och kameran åker med. Dock bara digitalkameran så inga bra bilder. Men man kommer förhoppningsvis se vad det är på dom iaf. Puss / S

FÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖRLÅÅÅÅT...

ALLA MINA HUNDRATUSENTALS BLOGGLÄSARE! var bara tvungen med tanke på kommentaren jag fick ;) haha.

en lugn morgon

Hej och godmorgon. Jag och Evelina har tagit det jätte lugnt hela morgonen vi kom upp direkt klockan 7 så jag är i tid för en gång skull. Nu bör det snart av till skolan. Idag är det ju julavslutning. hoppas att det är många som ska sjunga. Det finns så himla många jätte duktiga sångare i våran skola. Ha det så bra puss <3
/ S


göteborg

Hej alla glada och ledsna människor. Idag vaknade jag runt halv 1 och ringde genast Evelina för att höra om hon ville hänga med till göteborg. Självklart ville hon det så vi bestämmde att vi skulle ta en buss 14.50 från korsvägen...det gick ju sådär med tanke på att vi missade den. Gick hem JÄTTE sura för vi trodde inte det skulle gå någon innan klockan halv fem. Jaja. Onödig fakta. vi kom iaf in till stan. Jätte mysigt kollade runt lite och så. Hittade bara en julklapp till en och det va till Evelina. haha, hon fick springa iväg en stund. Köpte även en tröja till mig, super nöjd. En vanlig myströja från hm. Nu har vi kollat på paradise och lite så.

som jag sa igår så ska evelina sova här. Imorgon är det julavslutning happy! ska bli riktigt skönt att skippa skolan. Men mitt lov ser mer ut som att jag ska plugga ikapp allt jag har missat och sedan börja om på nytt. (inom skolan,bäst att säga så, så ingen tror att jag är en deppig männsika som skär mig)
peace!


2009...

Börjar gå mot sitt slut,
här är en sammanfattning av ditt 2009!


1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Ja det har jag allt.
2. Höll du några av dina nyårslöften? Nja inte direkt, haha
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Nej 
4. Dog någon som stod dig nära? nej, som tur är!
5. Vilka länder besökte du? Turkiet
6. Är det något du saknar år 2009 som du vill ha år 2010? Nytt hus, annars är jag nöjd! 
7. Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas? 1 september. Kommer minnas de varje år.
8. Vad var din största framgång 2009? haha, ingenting
9. Största misstaget? pass på den...
10. Har du varit sjuk eller skadat dig? ja
11. Bästa köpet? allt för många!
12. Vad spenderade du mest pengar på? kläder
13. Gjorde någonting dig riktigt glad? ja verkligen!
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009? I gotta feeling, i know you want me

15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? ledsnare..
16. Vad önskar du att du gjort mer? Umgåts med vissa som betyder bäldigt mycket som jag inte har umgåts med så mycket under 2009
17. Vad önskar du att du gjort mindre? åt godis! haha! 
18. Hur tillbringar du julen? Inte riktigt bestämmt ännu.
19. Blev du kär i år? Blev och blev.. har varit kär sen 2008
20. Favoritprogram på TV?: andra avenyn, paradise hotel
21. Bästa boken du läste i år? inte en aning
22. Största musikaliska upptäckten? veeeet eeej
24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? japp 
25. Något du önskade dig men inte fick? tror inte det,
26. Vad gjorde du på din födelsedag 2009? va i skolan bland annat!
27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? det kan man säga
28. Hur skulle du beskriva din stil år 2009? jag
29. Vad fick dig att må bra? elin 
30. Vilken kändis var du mest sugen på? ingen
31. Vem saknade du? Rebecka, Honom
32. De bästa nya människorna du träffade? Mio, hon får räknas som 2009 eftersom vi inte snackade på flera år!

Jag har inte direkt super kul...

Carl är bäst

Fråga mig inte om rubriken. inte jag som har bestämmt... men iaf...
Trött och nybadad sitter jag i min säng och har tänkt att sova snart. Håller vi tummarna för att jag kan sova bara. Idag har jag inte gjort någonting typ. Camat med Evelina, underhållning på högsta nivå. Måste se till att få fixat julklappar också dom jag ska köpa till är:

Majda (x)
LillaEmma (x)
Anton  ( )
Mamma ( )
Mikael ( ) vet vad jag ska köpa
Evelina (x)
Fia ( )
Elin ( ) 
Känns som jag har en del att fixa. Tur att man inte har en pojkvän iaf då hade man ju haft panik över vad man skulle köpa! Jaja. hejdå


Söta Evelina ska antagligen sova här imorgon. mysigt!


Beroende

Jag är helt fast i paradise hotel. Så det är va jag ska se på nu. hejdå!


nu åker jag till skolan hörs sedan




lys lys som den sol du är...

låt hela världen se ditt vackra leende. Jag bestämmde mig att inte stressa idag trots att jag hade brottom. Så morgonen har varit lugnt och mysig med julmusik på. klockan är nu 5 över 8 och jag börjar om en kvart. Jag har inte ens tagit på mig kläderna. Men jag tar de som det kommer idag. Så när jag är klar så kör mamma mig till skolan. förövrigt håller jag tummarna extra mycket idag för en speciell sak.
KISS!
I mina högtalare just nu:


hemma i värmen

Jag och Fia kom hem för ett tag sedan, var jätte mysigt att gå omkring och köpa lite julklappar och så. Tog även en fika på världens bästa café. Fast jag köpte till 2 idag har jag JÄTTE mycket kvar att handla innan julafton. känns som att jag måste besöka stan denna helgen. När vi kom hem slog vi in lite klappar ocg myste. Nu har vi sagt hejdå och kramatsklart och Fia har åkt hem. Hoppas hon får det RIKTIGT bra i spanien.  Puss


julklapps shopping

Snart kommer Fia hit. Då ska vi åka in till stenungsund och handla julklappar fika och säga hejdå till varandra. Fia ska nämnligen till spanien den fuskisen! Hoppas verkligen att jag hittar lite julklappar idag, för annars vet jag itne va jag ska göra! det är ju inte långt kvar nu. jaja.

hörs sedan puss

somnade på tok för länge

oj, herregud. Jag somnade när jag kom hem och vaknade vid 7. Jag har inte gjort mycket idag haha. Efter jag ahde vaknat låg jag kvar i soffan länge åkte en snabbis till affären kollat på paradise. Nu sitter jag med Jerry och Anton i soffan. Ska snart ta mig lite att äta. Tänkte fråga er om det är något speciellt ni vill läsa om? för jag tror att jag lägger ner bloggen snart... har ingen fantasi alls till va jag kan skriva om. Men har ni några förslag så skriv göra :) heeeeerrrrrrååååå

home

Nu är jag hemma. Skönt att det är sista veckan i skolan nu, bara tisdag, onsdag, tordag. Sen är der julavslutning härligt. Jag har inte mycket mer att säga. sitter i soffan och planerar lite om julafton. Pusshej!


förlåt

Jag vet att jag hade tänkt att blogga innan skolan idag. Men det hann jag inte...tyvärr. Kunde inte somna inatt låg och vred och vände men det gick bara inte. Därför var det lite svårt att komma upp idag. Nu sitter jag iaf i skolan. Har no och jag fick precis reda på att vi ska göra en muntlig redovisning om Jupiter efter jullovet. kul... jaja man har ju ett tag på sig. Nu måste jag fortsätta jobba om jag ska bli klar med detta.  Hejdå . Skriver när jag kommer hem pusspuss!


godnatt

Det va ju nödvändigt att sitta uppe och vänta på Anton... När han somnade han med. Jag kom iaf precis upp ur badet. Gott. Ska snart lägga mig måste orka upp till skolan imorgon. Det är ju sista veckan innan lovet SÅ härligt! Ni får sova så bra! ska försöka blogga på morgonen innan skolan imorgon får se hur det går men godnatt!


godnatt

Det var ju väldigt nödvädigt att sitta uppe och vänta på Anton... när han somnade han med. Kom precis upp ur badet och ska snart sova. Måste orka upp imorgon till skolan. Det är ju sista veckan före lovet också jätte skönt! Sov så gott pusspuss!

right now...

Sitter jag i köket av någon anledning? ja men här sitter jag iaf. Här kollat på paradise hotel och lite så. Hade tänkt att se på Wallander - hämnden också. Men jag hoppade över det och tog en härlig promenad istället. Nu väntar jag på att Anton ska natta klart rebecca. Det är så att dom går och lägger sig och när rebecca har somnat smyger Anton upp igen. höhö. Då hoppas jag på att vi ska ta en promenad och sedan sova. Ha det så bra pusspus!


me right now


softahund

hej på er allihoppa. Förlåt för dålig uppdatering. Men jag ahr varit så himlans trött idag så jag har struntat i er! Jag och Evelina åkte som sagt in till stnungsund. Jag fick köpt ett armband på jc. Dom har massvis med superfina smycken faktiskt. När vi kom hem så satt vi och kollade på tv. Jag somnade till och evelina satt vid datorn. När jag sedan vaknade till liv. Då satte vi igång med färgning. Evelinas hår blev riktigt fint! Hoppas hon blev lika nöjd med resultatet som jag blev. tyvärr glömde jag att ta bild på resultatet men såhär såg det ut under förgningens gång:

 
Hoppas jag inte dör efter detta (a)


morgon

Godmorgon. Irma Evelina och jag sov i antons säng inatt. Trodde inte vi skulle få plats men det gjorde vi faktiskt. Nu har vi städat klart och sådär och vi ska nu åka iväg en sväng. Evelina åker med oss och Irma åker tyvärr hem... Det har varit jätte mycigt att ha henne här. Va så längesedan vi träffades. jaja, nu måste vi kila ha det bra.
Pusspuss

nvsdfkjl

Ögonen slocknar snart! Så det är nog dags att krypa till sängs. Vi kom hem redan vid kvart över nio då festen va öken... Irma följde med oss och vi stannade till vid hemmakväll. Hyrde film och köpte godis. Filmen va precis klar och den va lite långtråkig. Nu ska vi sova. Godnatt !


utgång

Nu drar vi, ska plocka upp Irma på vägen. Sedan blir det partyyyyyy! FUCK OFF.




party

Blir att vi drar ut iaf. Nu måste vi sätta fart och fixa oss. Så drar vi runt halv åtta-åtta! Pusshej

hej och godmorgon

hejsan. Kvällen igår var helt okej. Inte super kul, vissa saker som kunde varit bättre. Polisen kom osv.Tog inga bilder man jag knäppte några innan vi åkte. Var hemma ganska tidigt. Men jag gick och la mig direkt för det va så fruktansvärt kallt. Snart ringer antagligen Evelina hoppas jag, vet inte va vi ska hitta på ikväll. Skulle egentligen på fest med Elin. Men tyvärr ändrade planer. Så vi tar det som de kommer! 

 
Har tyvärr ingen bra bild på gårdagens outfit, men ni överlever !


Drar nu!

Hejdå, nu blir det paaarty! hörs inatt allesammans!

fixa

Hemma nu, ska fixa mig nu. Majda kommer upp en stund också! Fick köpt en julklapp, en tröja och en ring!
Bilder kommer sedan när jag har fixat allt och så. Pusspuss

stenungsund

Hej bloggen! Skolan idag var as soft. Först va det lucia , Hade bara en riktig lektion. Nu ska jag byta om snabbt och gå ner till Majda. Vi ska ta en buss in till stenungsund och kolla lite snabbt bara. Ikväll blir det fest. Blir nog många korta inlägg senare. :) puss hej ha en bra dag!


jag just nu :d

-



lucia

Hej bloggen. Jag vet att jag hade tänkt att blogga mycket idag men idag har inte varit min dag på något sett så jag har helt enkalt struntat i att skriva. Jag åkte hem till Elin iaf, vi pluggade lite åt och gick sedan till skolan. Det var nämnligen lucia firande i skolan ikväll. Jätte mysigt. Och herregud va begåvade ungar som går på skolan. Helt sjukt! Nu är jag hemma och bör verkligen plugga... Prov imorgon, fysik. Önska mig lycka till för det kan behövas!


Jag och elin förfaaaaaaan!

godnatt

Jag har nu suttit här FÖr länge, och det är dags att krypa ner i sin säng. Hoppas bara att man kan somna nu... Innan jag somnar ska jag :
-plugga lite spanska
-tvätta ansiktet
-välja kläder (går så mycket fortare imorgon)

SEN så blir det soooooooova.

Godnatt, sov så skönt grabbar och tjejer!


skön kväll

Kvällen har varit lugn och riktigt go faktiskt. Jag borde igentligen plugga jätte mycket. Men jag tänker inte. Har pluggar järnet i två veckor nu och det räcker! hehe. Nu ligger jag i min soffa som jag kommer sakna väldigt mycket när ******** :), Lyssnar på riktigt go musik! Bara njuter av livet och skiter i allt och alla.

Pusspuss ha en trevlig kväll!


( jag just nu, no smink)

9 december

Hej. Idag har jag haft fullt upp. Direkt efter solan åkte jag till kållekärr. Efter någon timme så åkte jag hem igen. Blev som ett åskmoln när jag upptäckte att jag hade glömt min fysikbok i skolan. Men det gick över efter ett tag så nu skiter jag fullständigt i det provet. Det får gå åt helvete isåfall!

Vet ni? JAG har pluggat spanska. Någonting jag inte har gjort på hela terminen. Haha. Men någon gång måste man ju få tummen ur röver och börja. Hoppas jag klarar G på förhöret imorgon. Inte likt  mig!

Fick reda på goa grejer nu också, bara det blir såhär nu. Skulle vara så himla skönt. Vad? det får ni reda på antagligen på fredag! Förövrigt har jag inte så mycket att säga. Imorgon ska jag FÖRSÖKA orka mig upp så jag hinner blogga innan skolan, kanske lägga upp outfit och lite så. Det återstår att se.

Hejdå så länge!

plugg

Hej folket. Jag trodde att jag hade gjort ett inlägg förut men det hade jag tydligen inte. Idag har jag bara pluggat...pluggat och .... pluggat! jag hatar att plugga! fy. Men snart är det lov. Men för min del så kan jag inte ta det lugnt då heller. Utan det blir att plugga då med. Jag får helt enkalt vila på sommarlovet. Dock ska jag försöka skaffa ett sommarjobb för första gången. Men jag hinner vila också. 

Nu ska jag bara ta det lugnt och sova om ett tag. Sov så gott !

trötter

Somnade halv 3-3 någongång. Så jag stannade hemma idag igen för att plugga ihjäl mig. Vilket jag nu ska börja med. Väntar på att min lärare ska ringa också. Behöver fråga om lite saker till svenskan. Ha en bra dag! pusspuss


01:48

Jag hoppade i badet och gick sedan och la mig. Det var helt omöjligt att sova så jag startade datorn och där fastnade jag. Så typiskt mig. Jag kände att jag var tvungen att göra något vettigt så nu har jag iaf skrivit klart hela mitt slöjdarbeta och det slutade på 7 sidor! jag var rädd att det inte skulle bli mer en 3. Men där ser man. Hoppas att hon nu nöjer sig med detta. Nu ska jag göra ett nytt försök att sova. Lycka till lär ju behövas. 
Sov så gott allihoppa nattinatti. Puss / S 

home/plugga/paradise

hej, nu är jag äntligen hemma igen. Jag älskar att åka bil när det är mörkt det är så fruktansvärt mysigt. Nu ska jag skriva klart mitt arbete om ull och börja så smått med silke. Ska skriva en slutsats till mitt teknikarbete som raderades när jag skrev ut arbetet. Efter jag har gjort det så ska jag och Anton kolla på paradise hotel. Nu måste jag sätta fart. Ha en bra kväll pusspuss <3


Bilresa

hej bLOGGEN, JUST NU SITTER JAG I BILEN PÅVÄG TILL STOCKHOLM. VI HAR UNGEFÄR 15 MIL KVAR ATT ÅKA.  VARFÖR JAG SKRIVER MED STORA BOKSTÄVER ÄR FÖR ATT JAG HAR ANTONS IPHONE OCH JAG FÖRSTÅR MIG INTE PÅ DEN. HOPPAS ATT NI ÖVERLEVER IAF, JAG HAR INTEE SÅ MYCKET MER ATT SÄGA. NI FÅR HA EN RIKTIGT HÄRLIG DAG OCH JAG SLRIVER MER SEDAN :)

polisen

När jag hade skrivi klart en del av mitt slöjdarbete ville jag självklart gå och säga det till Anton men jag hittade honom inte han var ingenstans. Så jag ringde jag honom, som tur va svarade han och sa att hn va utanför alömlivs och ville ha sällskap. Jag traskade ner till almölivs (jag är skit skraj för att gå själv när det är mörkt) När jag va framme satt vi där en stund och snackade. Anton berättade att en polisbil hade åkt förbi och att det va tur att jag inte hade tagig moppen då jag inte får köra egentligen. Någon halvtimma senare rullade polisbilen upp framför oss, vevade ner rutan och frågade om vi hade sett någon skumm bil eller person i området. Vi berättade att vi hade sett en lite konstig skåpbil. Förklarade va den hade åkt osv. Jag va skit skraj påväg hem trots att Anton va med! usch, tycker det är så läskigt med skumma personer.

Detta förklarar ju också varför jag och Elin mötte polisen på GÅNGBANAN här om veckan. jaja. Nog om detta.
Nu ska jag och anton se på paradise hotel sedan blir det sängen för min del.

Sov så gott pusspuss <3


Drar igång igen

Där ser ni va en liten kommentar kan göra. Nu kör jag igång igen. Vaknade upp med Evelina bredvid mig. Gick upp till Majda, åt lite sen åkte Anton, Mamma, Mikael och jag till hallerna för att kolla på lägenheten/radhuset. Det va toppen fint. Vill verkligen bo där. Efter det åkte Anton och jag till stan. Dock tappade vi båda suget då  vi stötte på en ris-mann som var mycket otrevlig! usch. Vi båda hade nog viljat be han gå hem och äta ris. Men två väluppfostrade ungar som vi är går vi naturligtvis bara därifrån.

NU.. sitter jag och pluggar och det har jag gjort hela helgen. Jag är faktiskt stolt över mig själv jag har gjort ovanligt mycket:
uppsats på 6 sidor i tekniken
bokrecension
slöjd arbete om ull (håller på med nu)
ting och tankar häftet (tekniken)

dock återstår:
lergubben i bilden
massssaaaaa spanska
engelska
no prov

Allt ska jag hinna med tills torsdag då dom sätter betyg på fredag. Önska mig lycka till det kan behövas!

Bilder från dagen:

(höhö)


(ni får bara ta att den är på fel håll)

tyvärr blev det inga bilder i stan men jag hoppas ni överlever!
Nu ska jag fortsätta med pluggandet . Ha en trevlig kväll puss!

sova?

Nu sover alla här hemma utan jag. Anton somnade precis i soffan och jag kikar runt lite på hur man kan tjäna pengar på sin blogg. Inte så krångligt verkar det vara. Dock måste man vara 18 på vissa sidor för att kunna tjäna pengar. Så jag hade tänkt kolla med mamma imorgon när hon har vaknat!

Har tänkt att sova ganska snart. godnatt <3