till evelina

såhär seg som jag är/har varit idag var mycket längesedan! Så istället för att dra på fest som det va planerat så åker jag hem till Evelina och myser. Pusshejj 

one tree hill

Dags för att se på one tree hill!

vi lyckades!







Godmorgon

Planerna ändrades igår igen och det blev att vi åkte hem till Tony. Där va också Carl. Vi kollade på film och va ute lite. Nu har vi vaknat och ätit frukost. Anton och jag har också busat lite, man får ju passa på när mamma inte är hemma! Evelina ska snart åka hem och jag ska bara ta det lugnt börja se på one tree hill och sedan tagga för ikväll! Vi hörs!


fredag

FREDAG, FREDAG, äntligen FREDAG! Herregud vad härligt. Planerna blev inte riktigt som planerat tyvärr. Istället blir det att Evelina kommer hit och vi ska ha OTH marahton! Ska försöka oss på hela första serien. Känner på mig att vi kommer snacka bort alla avsnitt eller få så mycket myror i byxorna att vi måste hitta på någonting!
Nu är jag ensam hemma iaf, och det är riktigt skönt med tanke på att jag aldrig är de. Så kopplade in datorn i tvn oich dunkar musik och sjunger så fönstrerna spricker! Ha de.


ojoj!

Bra Sofia. Jag har redan fixat allt, gjort en sminkning tvättat bort allt smink borstat tänderna tagit på mig min härliga sovtröja och lagt mig i sängen. Nu gäller det bara att kunna slita sig från datorn. Eller mer, den jag snackar med på datorn. Det låter bättre! Har inget att skriva nu så säger Godnatt sov gott alla!

äntligen hemma

Herregud va tid det tog! men nu är jag äntligen hemma. Var som sagt på Mio. Tog donken påväg hem, men eftersom jag ahr blivit nyttig nu tog jag bara en sallad! bra gjort sofia, bra. Har inga planer alls ska bara ta det lugnt och mysa riktigt mycket med levande ljus och en bra film! Pusspuss

hahaha, sjukt gammal bild typ 5:an eller något. Gud vad jag saknar de!

Inte mer snö nu

Hej bloggen! Tänkte skriva om min skoldag för en gång skull. Idag är den jobbigaste dagen i skolan tycker jag. Vi har 4 lektioner innan lunch och jag hinner bli så himla seg i huvudet att det är svårt att hänga med så sista som är so och det är så viktigt att hänga med på dom genomgångarna. Majda satt i cafét idag och det gillar jag inte alls med tanke på att jag bara umgås med Majda i min klass så sprang jag ner till henne så fort jag fick tillfälle. Runt halv ett så fick även jag sitta där. Härligt, blir inte lika mycket spring då. Klockan två stängde vi och nu sitter jag här. Ska snart åka iväg till mio, affären alltså. Det har varit en inredare här för någon vecka sedan och nu ska hon lägga fram förslag på hur hon tycker att vi ska ha de! Skit kul!

Seare ska jag plugga lite svenska och även no. Ska försöka hinna hem till Evelina en stund och hämta OTH boxen. Sedan har jag inga planer. Pusspuss!

oslagbara

dagens

Jag är den jag är, och jag kommer aldrig någonsin ändra mig för er! Take it or leave it!


TIK TOK

Jag får inte nog av den låten! Jag blir på så bra humör och sjunger med mina falskaste toner! haha.
Hej Bloggen! Kom hem från skolan för...en timme sedan oh va tiden går när man har roligt. Sitter här och nördar och har gjort nästan hela tiden förutom när jag tog några snabba bilder. Har inte mycket mer att säga för tillfället så det är lika bra att jag håller tyst (slutar skriva) skriver mer sedan ♥



jag i denna dag

Sängen väntar

Har jag tagit bort sminket och borstat tänderna. Härligt att det var i hyfsad tid denna här gången! Inatt somnade jag halv 2 vilket är för sent för mig. så jag hoppas att jag kan somna snart. Nu strosar jag omkring i mina underbara raggsockar! jag har vanligtvis storlek 37 men köpte 42 för dom skulle vara sådär stora och herregud vad skönt det är, funderar näsan på att ha dom imorgon i skolan. Hehe. Nej nu orkar jag inte sitta här mer, ska fixa det sista sedan blir det bedtime för min del.
Sov så gott alla! puss ♥


in english please

Pluggar lite engelska tills imorgon. smart som jag är läste jag ju på fel gloser till veckan innan lovet det var tydligen imorgon vi hade dom. Ganska skönt för då behöver jag ju bara kolla igenom dom idag!


BLACK AND WHITE




godismogrgonsin

Vakna allihopa? Hoppas inte det för jag ahde verkligen inte tackat nej till att ligga och dra mig i sängen idag! Har Precis sminkat klart mig och tagit på mig. Härligt! kan tyvärr inte ta kort på dagens nu då jag måste ha självutlösare och då väcker jag Anton. Idag tror jag att jag har gympa inte helt säker men jag tror det, så jag ska försöka att hinna packa der lite kläder till det också. Vi har en ganska härlig dag idag, eller ? hehe, det kanske är måndagar som är härliga? Jaja. Nog om allt. Puss ses♥



Hejdå, Ha en superbra dag idag! Remember: Man lever bara ett liv!

GODNATT, SOV GOTT


JAAA


yes, yes YEES. Jag och Evelina har länge snackat om att jag ska åka med henne till fjällen, passade på och fråga mamma nu och hon sa ja , bara sådär JA liksom ! oooooh va kul det kommer bli, undra hur många brutna ben man kommer hem med, antagligen lika många som man kommer se snygga killar. höhö. HEJDÅ !

stuff






syns inte vad som står på halsbandet där men en fin text!

Det va några av sakerna jag köpte, Fick också med mig:

  • Klocka
  • två halsband till
  • ett stativ
  • några filmer
  • en randig tröja
  • en vågtång
  • underbara raggsockar
  • en kajal

Tror att det var allt. Jag är verkligen supernöjd!


ojdåå.hihi

Hej bloggen! Att jag skulle uppdatera mycket gick ju inte riktigt vägen. Jag har faktiskt en jätta bra anledning: Igår åkte jag till Evelina direkt när vi kom hem till mig imorso gjorde vi oss i ordning och åkte sedan iväg till  Ullared. Så det har jag att skylla på! Hittade massvis med saker som man bara var tvungen till att köpa och efter ett mycket trevligt telefonsamtal med mor min, lyckades jag få med mig allt! hehe. Det var Evelina, Anton och jag. Dock hade antagligen inte Anton så kul som vi hade.
Nu ska jag ta kort på alla saker ja har köpt så ska jag antagligen lägga upp det så kika in senare puss!

ser ni att det blir ett hjärta? stolt fotograf:SoFIA!

INGEN SKOLA IMORGON!

Fick presic det underbarast samtalet på mycket länge. Skolan är stängd imorgon! kan det bli bättre jag måste bara säga att jag ÄLSKAR SNÖ SNÖ SNÖ SNÖ , det får snöa hur mkt som helst så länge det gör så att jag inte behöver till skolan!

this is the start of something good don't you agree?

Godmorgon!
Har varit vaken ganska länge nu men har inte riktigt kommit igång. Det är ju sista dagen på lovet idag och det är ju ingenting man är jätte glad över. Idag har jag bestämmt mig för att testa att lägga en sminkning som jag kikade på igår på en blogg. Efter det blir det en sådan där ta-hand-om-dig-själv-dag! Ska ta ett långt  bad, raka benen, smörja in mig, göra ansiktsmask m.m!

Hahahahaha! en bild från sommaren 2007 i turkiet!

hög tid...

att gå och lägga sig. Godnatt alla fina människor!
Imorgon är en ny dag, med nya möjligheter

jag blir galen!

Mitt favorit armband är borta och jag hittar det INGENSTANS!

Tips; vaseline

Alla har vi anatgligen en busk vaselin hemma. Om inte, köp ett direkt! Det är verkligen super toppen och man kan ha det till så mycket olika.

  •  När man är extremt torr tillexempel på näsan är det bara att smörja in under natten och dagen efter så är man inte alls lika torr.
  • Jag och säkert många andra har väldigt torra läppar under vinter och det är verkligen det ända som fungerar på mig iaf.
  • På kvällen när man har tvättat bort sminket så kan man lägga det på ögonfransarna, blir mycket lättare att lägga på mascara morgonen efter och det är mycket bra för dem.
  • som ett vanligt läppglans, Jag vill ha ljusare läppar men inte bara foundation. Då gör jag så att jag tar pyttelite foundation på läpparna först. Lägger sedan basen och sist lägger jag på vaselinet och duttar sedan bort det överflödiga. Ljusar upp läpparna lagom och det ser mycket fräscht ut!


Detta är de vaselin jag använder, det finns också andra!
Priser har jag inte riktigt koll på, men det är mkt billigt!


dags att dra igång?

Nu när det är snöstorm och alla är så gott som insnöade så kan det vara en bra sysselsättning att blogga! Jag och Anton ligger och slappar i sängen till Eva och Adam, en favorit som var riktigt längesedan vi kollade på. Tänkte bara skriva lite allmänt eftersom att det var några dagarsedan.
Det har inte hänt jätte mycket, Varit med tjejerna, bakat, skrattat och tränat. JA ni läste rätt jag Sofia Newitt har tränat. Hela två gånger på några dagar. Jag har börjat simma. Herregud vilken dålig kondition jag har, Men det ska jag ändra på.
Nu måste jag fortsätta kolla på filmen Puss!

Gårdagen

Hej bloggen. Blev nästan inget bloggande alls igår. Rebecka kom hit, vi hade inte setts på år så det va jätte roligt att se henne igen. Efter 4 timmars MASSA babblande om allt mellan himmel och jord åkte vi till kinan, (jag har ju blivit stammis) Satt där i säkert 3 timmar och hade det jätte mysigt. Hade seriösa diskutioner till gapskratt. När vi kom hem gjorde vi itne så mkt. Vi har mest snackat hela tiden. Somnade som två stockar på soffan till Bert vid 2.
Nu har hon åkt hem. Men förhoppningsvid åker jag till henne imorgon. Puss

Vilka minnen vi har Becka, sommaren 2007 i Turkiet!

Godmorgon !

Har precis ätit frukost. Blev ett kokt ägg medans fia åt mackor! Nu ska jag börja fixa mig för att snart gå ner till busshållsplatsen och möta upp efterlängtade Becka. Herregud vad jag har saknat henne. Vi har inte setts sedan i sommras. Blir antagligen mycket dålig bloggning idag ! puss
(bloggen krånglar väldigt mycket nu)


måndagkväll

Sitter här med Fia. Båda är lika dissade så vi sitter här för oss själva´hehe. Nejdå planer blev bara ändrade. Tyvärr är la det inte lika kul att vara med Fia som mina riktiga planer så kommer säkert denna kvällen också bli bra! puss


min underbara alla hjärtans dag

Tar en paus i mitt städande och tänkte skriva lite om gårdagen!
Jag började fixa mig här hemma klockan 5. Var till och med själv. Annars brukar alla tjejer träffas innan men denna gången fixade vi oss på olika håll. Halv 7 va alla små igelkottar samlade. Evelinas pappas flickväns barn hämmtade oss. (anteckna) Vi åkte in till restaurangen och tro mig, vi har gjort bort oss för alla som va där! haha. Har lite filmer från en sjuk lek vi gjorde medans vi väntade på maten som kanske dyker upp här sedan. Åt jätte god mat och efterrätt. Sedan handlade vi lite. Åkte hem till mig och satte oss och kollade på p.s i love you. Kollat på den filmen några gånger nu och gråter varje gång den är så fruktansvärt fin.

Fia och Evelina

Majda och jag

Evelina Persson som väntar på sin buss. (HAHAHA bara vi som fattar)

Evelina och Sofia
Tack för en underbar kväll! :)


now it's over

Då va alla hjärtans dag 2010 slut. Detta har varit den bästa alla hjärtans dag någonsin. Skriver om kvällen imorgon :) pusspuss sov gott!

Alla hjärtans dag

Mhmmm, jag älskar denna dagen. Trots att jag inte har en kille att krypa upp hos i soffan och se en mysig film med. Så har jag mina underbara vänner som jag ska vara med idag. För visst är vänskap en slags kärlek? Så är det för mig iaf. Våra planer är:
Samlas här någon halvtimma innan vi ska dra vidare till en jätte mysig kinaresturang. Sitta där och mysa och äta gott. Sedan till ica, köpa mycket godis och köpa/hyra någon bra film. Åka hem till mig, spela spel, se på film och prata. Undrar om det hade varit bättre med en kille? skulle inte tro det. Puss!


hoppar du, lever jag för dig. Hoppar jag, lever du för mig<3

godmorgon

Godmorgon bloggen. Hur har ni de? Själv är jag jätte trött med tanke på att jag och Evelina somnade sent igår. Nu sitter jag med min hederliga oboy och Evelina äter smörgås. Vaknade av solen imorse underbart att den har börjat visa sig lite oftare nu på det sista. Mycket trevligt.
Vi hörs senare puss!

Gud vad jag saknar stockholm idag!

underbart


från mitt rum

uteplatsen utanför rummet

på parkeringen utanför mina GRANNAR EVELINA!

Vilken underbar kväll, supermysigt. puss hej

LÖRDAG

Hej bloggen. Är med eBlina. Vi har precis ätit och lite så. Är inte sugen alls på att blogga så jag struntar i detta idag pusspuss


158,5 gången gillt

Har fixat internet nu och hoppas att denna gången så skall det fungera för alltid istället för att det hackar efter 10minuter! Det vill säga att det blir bloggning som vanligt framöver förhoppningsvis. Kvällen har spenderas med Majda även Lilli var med fast bara ett litet tag. Vi har tagit en härlig promenad snackat och pysslat haha. Pysslat gjorde alltid jag och Majda när vi var små. Klippta alltid sönder massa tidiningar och gjorde collage av de det gjorde vi även ikväll. Hehe.

Kom precis hem nu och jag är jätte trött! så det blir ingen mer bloggning ikväll. Kika in imorgon så har jag förhoppningsvis uppdaterats mer. Pusspuss sov gott

Äppelchips och...

1d5119123e9e833eab04847677831b94.png

Kolla varifrån!

Äppelchips och annanaschips, man måste ju testa något nytt. Man kan ju hoppas att det är gott etersom det är nyttigare än vanliga chips! Mitt internet fungerar inte, eller det fungerar att vara inne på msn med inte själva sidorna vilket betyder att jag inte kan blogga. Min väska och ring har kommit så det är synd att jag inte kan blogga om de.
Puss och godnatt


hem ljuva hem

Äntligen hemma efter den jobbigaste skoldagen på hela veckan. Men man börjar faktiskt vänja sig lite med dessa torsdagar! Nu ska jag ta lite mat och så får vi se vad som händer pusshej


Godmorgon nu...

0-4d294de94316e634377ddba9afe96479.png

Kolla varifrån!

Godmorgon nu är jag i skolan. Har haft min so redovisning, var jätte nervös men det gick faktikskt mkt bättre än vad jag trodde. Har tillomed redan fåt betyg på det och jag är jätte nöjd :) hör av mig när jag kommer hem ! Puss


inviger badkaret...

-8bb10831f2ee18ab183a80886229d15.png

Kolla varifrån!

inviger badkaret är vad jag gör nu super mysigt dock mkt mindre än vårat förra och inget bubbel badkar men man får vänja sig ! Nu ska jag fortsätta att njuta av min invigning. Hoppas alla har en bra kväll puss


hej bloggläsaren

hej sofias bloggläsare. Hur du haft det idag? Jag, alltså evelina har haft det bra idag. Jag har varit i skolan, UTAN min käraste sofia, för hon har varit sjukare än vanligt. Nu ska jag börja tänka på versen,hahaha.
Ha det så bra. pusss

/ Evelina Davida Karolin Persson




dagens mys outfit



man kan inte påstå att vi är som alla andra, och det är vi stolta över






Mini-frukost och Sune, en bra start på dagen




internet har krånglat hela dagen riktig tid: 11.12


Evelina hälsar godnatt


Hon är inte jätte seriös...eller?

favoriten number one


massa strul

Förra inlägget tog mig 40 minuter pga massa strul på blogg.se någon mer som har detta problem? Så typiskt jag som är så blogg sugen och mitt internet fungerar för en gång skull...Men om det inte kommer något mer inlägg ikväll så är det faktiskt inte att jag strunat i er! Puss

Tips; för honom

Jag kan inte påstå att det är många tips som dyker upp här på bloggen. Här kommer ett iaf.
Tjejer tycker ni inte att killarna ska dofta underbart? självklart, eller hur! Så till er killar som vill att tjejerna inte ska kunna sluta lukta på er här är ett superbra tips!
Parfymen: Heter Polo Sport Ralph Raulen, Lukter super gott. Vad jag vet så håller den också mycket bra tillomed efter en het krogrunda! Finns att köpa på kicks.
Deo: Det finns också en deo som heter likadant och doftar likadant. Fast dom luktar likadant så blir det inte för mycket lukt, utan man luktar lagom mycket. Finns att köpa på kicks också. Skulle tro att den finns på flera ställen som åhlens osv.


äntligen!

Internet fungerar knappt. Så fort jag har skrivit ett inlägg och ska lägga upp en bild så hackar internet och inlägget sparas inte...så typiskt. Idag är jag sjuk, förkyld och jätte ont i halsen så jag tog en vara hemma och plugga dag. Dock har jag inte fått gjort så mycket som jag ahde tänkt. Om internet fortsätter att fungera nu så har jag tänkt att lägga upp ett tips. så håll utkik!
Vågar inte försöka lägga upp mågon bild nu.


fortsätt så!

statistiken över besökare har ökat och mer komentarer kommer in. Fortsätt så. Om ni vill ha svar och inte har någon blogg får ni gärna skriva eran e-post så svarar jag där. Jätte kul att jag bara har fått snälla kommentarer än så länge är inte så vanligt när man bloggar. Men fortsätt såhär och komentera så fort ni undrar någonting!

Internet har krånglat hela dagen och Majda och jag har pluggat sedan vi kom hem. Dock har det varit lite jobbigt eftersom vi inte har kunnat leta fakta på internet. Vilket betyder att vi MÅSTE sätta fart nu när jag har fått låna Mikaels internet.
Senare hade jag tänkt att skriva något tips, dagens outfit och något vardagligt, så kika in senare PUSS


godnatt sov gott

Nyduschad och klar för sängen. Nu blir det lite sms med min hederliga sms-kompis skulle jag tro. Inatt ska jag sova bredvid Evelina (hon tvingar mig att skriva det för just nu ligegr hon och gråter för att jag inte gjorde de) Hade kanske velat att det var någon annan eller INTE för Evepeve är bäst i hela världen!
Sov så gott. Puss
Skulle läghga upp en lite godnatt hälsning från evelina, men den kommer imorgon kväll istället :)

pluggar

Hej alla...Dagen har varit bra, varit på valla cupen hela dagen det är därför jag inte har skrivit någonting här. Evelina står i duschen och jag pluggar, när hon är klar hoppar jag in i duschen sedan får vi se vad vi hittar på. Puss

rösta på mig

Är med i veckans blogg på www.fannystaaf.se Rösta gärna på mig!
Direkt länk HÄR!

smyckesträdet jag älskar


duktiga vi

Jag och Evelina skottade bort all snö, då det inte gick att öppna altandörren:

vi var tvugna att hoppa ut genom fönstret

sen var det bara att sätta igång

evelina var så duktig så


en tur på isen

Vi kände för lite frisk luft och gick ner till vattnet som nu är is. Gick ut och herregud vad fint det var.









rubrik

Hej bloggen!
Internet har fungerat till och från idag och när jag har tänkt blogga så har de inte fungerat. Evelina skulle väcka mig klockan halv 7 imorse men hon vågade inte riktigt. Jag vaknade klockan halv nio ungefär och flög upp. Slängde på mig kläderna och åkte iväg till häggvall. Där var Anna, Jessica, Hanna och Evelina. Satt en stund med dom sedan gick vi hem till evelina. Vi bestämmde oss för att åka hem till mig. Så det är vad vi har gjort puss!

Vi fulade oss framför camen, spelade också in lite filmer


evelinas place

Hej alla glada människor :) dagen har varit ganska seg, fikade en snabbis med anton i stenungsund och lite så. Nu är jag iaf hos Evelina. Sofia och Anna är också här. Vet inte riktigt vad vi ska hitta på. Men sånt löser sig alltid hejdå

mobilen.

Lovade att skriva om vad jag tycker om min nya mobil och nu tycker jag att jag ahr haft den tillräckligt länge för att säga vad jag tycker om den. Jag valde ju INQ mobilen. Var mycket osäker i början om jag ville ha just denna då jag trodde det skulle vara en jätte komplicerad dator mobil. När jag pratade med killen i affären tyckte han absolut att jag skulle välja INQ och att den inte var speciellt komplicerad. Jag chansade vilket jag tycker var mycket bra att jag gjorde för jag älskar den. Den är jätte lätt att surfa med och speciellt anpassad för facebook. Den är inte ett dugg komplicerad och det är en "rolig" mobil. Ingenting ser ut som sony ericsson eller så. Den känns så personlig och man kan också byta skal på den.  jag älskar den! 5/5 får den absolut!



godmorgon

Hej. Ingen skola för mig idag känns som sjukan håller på att komma tillbaka men det hoppas jag verkligen inte! eller så är jag bara sjukt trött. Idag har jag inga planer alls, är jätte sugen på att hitta på något men eftersom jag är så trött så tror jag att jag stannar hemma kanske är med tjejerna eller något sådant mysigt.

Nu ska jag sticka in till torget med mamma, köpa lite nya städgrejer. Det är nämnligen dags för första stor städningen oooh spänning-.- (skoja) Hoppas jag slipper undan det mesta iaf. hihi. Ska också gå in till gina tricot med mina två armband som gick sönder efter 1 och de andra 2 dagar. Hoppas verkligen att jag får byta för det blev mina älsklings armband puss


hemma, nu blir det plugga

Hej. Hoppas alla har haft en bra dag. Orkar inte skriva något alls då jag är på extremt dåligt humör och ska hinna med en massa saker... hörs senare nu ska jag:

  • Äta middag
  • Fota till en bilduppgift (om jag hinner innan de blir mörkt)
  • Läsa en herrans massa sidor i biologiboken
  • Plugga historia

känns som att jag har en del och stå i idag. Jag är ju redan skit trött så ja...


godnatt

Dags att krypa ner under täcket. Denna gången inte ensam utan med bästa Sofia. Sov så gott puss<3


äntligen internet

Efter mycket strul och många samtal till telia har vi äntligen fått igång internet. Ni har missat ganska mycket hela flytten liksom. Men jag kör på som vanligt och tar lite efter hand. Nu sitter jag med Fia vi ska plugga men det blev istället nagelfixning. Haha. Man kan ju inte direkt kalla oss proffs men det är inte lågnt ifrån! skämt åsido. Det blir att hon sover över här i min mysiga säng! nu blir ni allt avundsjuka va killar ;) nog för nu. Puss hej

Nu nattmacka och andra avenyn ;) puss


godmorgon. Det...

0-1d75f34586303446b252022774061232.png

Kolla varifrån!

godmorgon. Det har snöat hela natten fy varför ska det komma snö nu?! Den ska ju smällta och våren ska börja ! Hoppas den smälter bort nu. Jag är påväg till bilen nu för att åka till skolan. Vi har tema dag vilket är riktigt härligt :) puss (antagligen får jag internet idag då blir det riktigt många inlägg ikväll)


...

Hej, har ännu inte tillgång till trådlöst internet. Måste alltså sitta uppe med datorn dock inte min utan antons. Skriver massa när allt är fixat puss