23:46

Ska försöka sova nu. Hoppas jag kan somna så att jag orkar mig upp till skolan imorgon och att huvudvärken har släppt. Imorfon är det ju lov också riktigt härligt.
Sov så gott ♥


JAG VILL HA SOMMAR NU!


alla tältningar och...

kvällarna på almön(HAHA BILDEN?) och...

fota med Fia och...

bada såklart och självklart...

Kvällarna på låka och kanske...

Få en blomma av någon man tycker om.
Snälla kan det inte bli sommar NU!?

så är det bara! :)

Hejsan. Jag trodde nog att alla i min ålder hade kommit upp till en sådan nivå så att man förstår och tycker det är okej att bara vara kompis med en kille och ingenting mer. Det har uppenbarligen visat sig att det är MÅNGA som är långt ifrån den nivån som tror på rykten och så vidare. Jag vill bara göra klart för er alla att jag har ingen pojkvän och är heller inte kär i någon. Så, då drar vi ett sträck över detta och växer upp! ;)

HUVUDET SPRÄNGS

Hej bloggen. Somnade runt 4 inatt och imorse när jag skulle upp hade jag så ont i huvudet så jag stannade hemma idag. Tyvärr har det inte blivit något bättre alls. Ligger nu i soffan och kollar på sex and the city för typ 1034 gången. Väntar också på att Anton ska komma hem! Hörs senare♥

Svar till kommentar : Jackan har jag köpt på Dixon innan vintern kom! Men jag tror att den finns kvar.


utanför slottet xD

Om jag inte hade gjort de misstag jag gjorde...

SÄNGEN! Efter att ha kollat på en bra film ska de bli helt underbart att lägga sig och sova! Imorgon är det onsdag eller aa idag men ni fattar (i) och då är det bara en dag kvar sedan är de LOV! wohoo!
Sov så gott alla människor.



Jag ser att du är lycklig nu,
och om du är lycklig så är jag lycklig.
Jag älskar digη♥


I'm so in love with this parfume


Mmmmmmmhmm!

skönhets tips: Kanebo

Tänkte tipsa om den serien jag använder till att rengöra och ta bort sminket med dagligen. Tänkte att det blir lättare att visa i bilder så min mamma fick bli fotograf och det är sällan vi är seriösa, så jag vet inte riktigt hur många bilder jag kan lägga upp utan att göra er mörkrädda. Hehe.
Jag har i några år använt cliniques produkter till detta men kände att jag ville testa någonting nytt. Har inte vågat riktigt innan pga mina allergier och det är få produkter som fungerar. Men denna fungerar faktiskt super bra och jag är jätte glad över att jag testade något nytt! Dock så köpte jag de två sista idag så jag kan inte säga så mkt
om just dom mer om serien i sig vad jag tycker!


Efter det gör jag precis samma sak fast med denna produkten:

Sen kommer de två sista som jag bara har använt när jag tog bilderna och det är ett ansiktisvatten och en lotion:



sleep day

ojdå. Hehe. Jag somnade visst, det känns som detta brukar hända mig. Det är bara tänkt att vila lite grann men då somnar man och sover i flera timma! Dock är jag fortfarande lika trött så man kan ju alltid hoppas på att jag kan somna ikväll.

dålig cam bild

Med tanke på att jag inte kan sova kan jag passa på att visa en av mina nya tröjor jag köpte idag!



dags att sova...

Ska tvätta bort sminket och försöka slita mig från datorn och sova. Tror inte att jag kommer kunna sova på länge! men imorgon ska jag stå i cafét så jag antar att jag måste orka upp imorgon...Sov så gott alla fina ♥


skjut mig

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHA! fulare får man leta efter!

såhär kan de gå när Evelina och Sofia är FÖR trötta....

vaaad?

ååh, jag har ingen fantasi alls. Va ska jag skriva om? jag menar hur kul är det med inlägg som enbart består av vaf jag gör ? så va vill ni läsa?


TACK NELLIE

Hejsan. Några dagar sedan ni hörde något från mig här på bloggen. Men nu har Nellie fixat en tillfällig header till mig! Tack så jätte mycket :)

godmorgon

Hejs, jag åkte som sagt till Tony igår. Dock va det bara  han och jag. Vi gjorde inte så mkt, kommade på how i met you mother och va ute en stund. Pratade och så. När jag kom hem somnade jag direkt och vaknade halv 1. Nu håller jag på att planera dagen. Förhoppningsvis blir det bio med tjejerna. Men innan så ska jag till Tonken och träffa han och Emma :) blir nog inte så mkt bloggning idag.
Ha en superbra dag puss!

vem vet vem de är?...

Jag ville bara berätta om låten jag har skrivit till Sofia och Majda. Dock tänker jag inte berätta vem jag är men det får ni leva med. Tror inte Sofia heller vet det... Tur att man kan lösenordet ibland.

Majda och Sofia de är goda vänner fastän mycket olika
De tycker om olika saker,
Majda åker buss sofia åker bil,
Sofia gillar godis Majda käkar glass,
Majda är lat Sofia är lugn,
Båda gillar fika men...en... sak har de nog gemensamt SHOPPING !

 


who says?

Hejs. Mötte upp Majda i stenungsund och vi tog en fika och tjöta. Efter de gick vi en stund och kollade runt. Hittade mina älsklingsskor som jag har varje vår/sommar så det va ett tvång att köpa dom! Ikväll ska jag hem till Tony där också Carl är :) , förhoppningsvid kommer Evelina också!  Men innan de så ska ja vara med familjen. Ses kompis!♥♥


nya skorna!

espresso house



planer för lovet

Yes, äntligen har saknat stockholm sen jag åkte därifrån och Suz, Jonas och Vicke såklart! Så jag och Evelina åker 7april! ska bli jätte roligt! Först bästa branäs 2010 och nu kommer det bli bästa stockholm 2010 eller aa Fia och min resa blir nog svår att slå så dom kommer nog ligga lika. hehe. åååh va jag längtar!
(sitter på antons dator så jag har inga bilder)


trött som f*n

Vad är det för fel på mig?! Jag är jätte trött HELA tiden...åååh! Kom iaf precis hem från utvecklingsamtalet det är därför jag inte har bloggat för direkt när jag kom hem från skolan så somnade jag och vaknade precis innan vi skulle åka. Har inget vettigt att säga så det är bättre jag håller tyst.
Ses kompis!♥

godnatt

usch. Jag tycker detta är helt sjukt

you make me smile

tur att man är så smart...

Tro det eller ej. Jag har joggat...eller hmm. Jag kom en bit  insåg att jag hade glömt att ta med min medicin. Inte helt bra kanske, men jag trodde att det skulle gå bra iaf men när jag kom till kullens så blev det helt fail jag va tvungen att ringa mamma och sätta mig ner och andas så gott det gick så fick hon komma med medicinen och köra mig hem. Nu ska jag ta en lååååång härlig dusch. Puss

det visste ni inte va? att jag använder lins på ena ögat?
Min och evelinas tråkiga humor....

kallsingar x2

Äntligen är moppen på plats, skönt att köra lite också. Har tillomed kört bil. Tony är riktigt imponerad av mig jag klarade det perfekt. När vi kom tillbaka hem så gick Tony på toa och när han kom ut så sa han till Mamma Anton och mig att han hade två kallsingar på sig xD HAHAHAHA, vi dog typ.Hur lyckas man liksom? Iaf nu ska vi invänta efterlyst. Ha det bra hörs♥



hö...hö

Tonken kommer snart

Hej igen. Väntar på att Tony ska komma hit. Vet inte vad vi ska hitta på eftersom jag har varit hemma idag vill mamma att jag håller mig hemma så jaa. Det blir la nörda dator eller något liknande. Vi ska iaf förhoppningsvis åka och hämta min moppe som fortfarande står på myggenäs. Ha det så bra puss♥

va gör vi ? hahaha


bloggen kommer bli som vanligt

Efter att jag har kommit hem från branäs har jag inte kommit igång riktigt här på bloggen. Det beror på att jag har varit jätte trött och varit sjuk. Inte förens idag börjar jag känna mig bättre. HAr dock inte varit i skolan idag för att verkligen ta igen mig. Men nu ska jag börja blogga som vanligt igen och det ska bli lite bättre uppdatering :)

Jag har inte träffat Evelina sen i söndags kväll och jag saknar henne redan jätte mycket och har en himmla massa att prata med henne om!


branäs

Alla här uppe i branäs ville bara lägga in en liten hälsning! Hoppas ni har det bra ♥


BRANÄS NÄSTA

Bloggningen har varit usel och det kommer fortsätta fram till söndag. Imorgon åker jag och Evelina till branäs vi ska ha så himla kul! ååh va vi har längtat efetr detta nu! Pusspusss

förlåt

Jag hinenr inte blogga nu men jagh lovar er sedan ska jag !

tisdag

Hej nu är jag hemma. Skolan idag har varit helt okej. Nu ska jag ta kort på dagens outfit och lite så. Hör av mig senare :) puss

som ni ser...

så har jag en annan header. Tack Robin :) han slängde ihop den ganska snabbt men jag blev faktiskt nöjd! Jag ska ha den tills Nellie fixat en till mig men jag behöver lite bilder innan de så aa. Denna blev skit bra!

godnatt, sov så gott


Sandbergs Café

Mitt favorit café om man bortfrån från ett jätte mysigt café i stockholm. Iaf, jag åkte in och mötte upp Evelina vi satte oss och myste UTE på sandbergs.Första gången på året jag sitter ute och fikar underbart! Efter det så mötte vi upp Sofia och några andra. Herregud va jag har saknat henne, jag hade hur mycket som, helst att berätta om ALLT, jag hann knappt prata klart om en sak innan jag började på nästa hehe. Nu är jag hemma och Evelina åkte emd hit en snabbis för hon ska hämta sitt smink hon hade glömt här. Hejdå !



You said your life needed something special. Well, here I am

Dagens:

Glasögon: Ur & penn
Stickad tröja: Monki
Cardigan:Kappahl
halsband:Bik Bok
Leggings:H&M
Skor:Scorett
Väska:Åhlens

torget med evelina

Hej igen bloggen. Har fixat mig och är klar för att åka in till stenungsund för att träffa Evelina. Vi ska ta en fika och  prata igenom saker och ting. Saker jag har gjort som är mindre bara och saker hon har gjort som är mindre bra. Goda vänner som vi är står vi för det vi har gjort och ska alltså träffas och prata igenom allt och säga förlåt. 
Jag hade så himla tråkigt förut...hehePusspuss



Sofia - Taylor?

Igår när vi var inne i stan, testade jag ett par glasögon och både Majda och Evelina tyckte jag var jätte lik Taylor? Jag håller inte med riktigt men till och med min mamma tyckte detsamma och hon säger ALDRIG annars att jag är lik någon annan. Va tycker ni?


hmmm

one tree hill säsong 2

Nu är det så att jag har ju kollat på hela one tree hill boxen 1 och nu vill jag ju se 2:an! Så om det är någon som har den så kan ni ju alltid hojta om jag får låna den.

The good kind

Godmorgon! Jag är på superbra humör idag också, två dagar i rad. Inte illa! Vaknade av sms vilket var ganska tur för om jag hade sovit längre hade jag blivit jätte seg hela dagen. Nu försöker jag få ta i Evelina, men jag tippar på att hon sover. Men när du ser detta Eve så ring mig DDIRRRRRR ! Lyssnar på lite go musik och planerar lite!
Ha det bra !


sov gott

Nu ska jag krypa ner under täcket och sova. Halleguttan va skönt det ska bli, dock lite tomt men det får man leva med. Sov så gott pusspuss

inte för jag försöker dölja någonting på bilden men ........

hem ljuva hem!

Äntligen, jag åkte klockan 11 imorse och jag är inte hemma förens nu...herregud vilken lång dag! Den har verkligen varit super bra. Massa skratt hela dagen lång och nu är jag jätte trött och det ska bli så skönt att sova! orkar inte skriva så mycket om dagen. Fick med mig mycket hem iaf, lite för mkt med tanke på att jag inte hade så mkt pengar och nu har jag inga pengar...jaja. Bilder på allt jag köpte kommer upp imorgon. Jag lovar men här är lite andra bilder från stan!



Ni gör verkligen min dag!


Sunlight!

Jag är så himla glad idag! Solen skiner och jag orkade upp i tid idag. Har hunnit med allt jag ska (till o med blogga ju!) Nu måste jag bara bestämma kläder...vilket kan bli lite segare men jag har ju Evelina som får hjälpa till. Känner för att vara riktigt vårklädd idag!

Ha det bra för det har ja!

Kör på vågigt och mittbena idag ;)


if you see me

Nu är det dags att sova. Evelina och jag har haft en jätte mysig kväll. Ätit gott, kollat tv, pratat och tagit kort. Imorgon åker vi in till stenungsund möter upp Majda och åker vidare in till göteborg. Jag vet inte vad jag ska köpa men jag är jättesugen på allt nästan. Dock har jag inte så jättemycket pengar kvar med tanke på att jag tog ut denna månadens månadspengar lite tidigare och dom gick åt ganska rejält. Nog om det.
Sov gott alla smörgåsätare ♥


äkta vänskap varar livet ut


jag kan inte ens stå utan din luft i mina lungor




vi håller med om detta:

När hon går ifrån dig och är arg - Gå efter henne.
När hon stirrar på dina läppar - Kyss henne.
När hon puttar dig eller slår dig - Ta tag i henne och släpp henne inte!
När hon börjar svära åt dig - Kyss henne och säg att du älskar henne.
När hon är tyst - Fråga vad som står på.
När hon ignorerar dig - Ge henne din uppmärksamhet.
När hon drar sig ifrån dig - Dra henne tillbaka.
När du ser att hon börjar gråta - Håll om henne och säg ingenting.
När du ser henne gå - Smyg upp bakifrån och krama om henne.
När hon är rädd - Skydda henne.
När hon lutar sitt huvud mot din axel - Lyft upp hennes huvud och kyss henne.
När hon tar ditt favoritplagg - Låt henne ha kvar det och sova med det en natt.
När hon retar dig - Reta henne tillbaka och få henne att skratta.
När hon inte hör av sig på ett tag - Försäkra dig om att allt är okej.
När hon tvivlar på dig - Försvara dig med sanningen.
När hon säger att hon tycker om dig - Så gör hon det mer än vad du skulle kunna förstå.
När hon tar tag i din hand - Ta tag i hennes och lek med hennes fingrar.
När hon "bumps" in i dig - "Bump" in i henne också och få henne att skratta.
När hon berättar en hemlighet - Håll den hemlig.
När hon tittar dig i ögonen - Titta tillbaka och vänd inte bort blicken förrän hon gör det.
När hon saknar dig - Är hon sårad på insidan.
När du krossar hennes hjärta - Försvinner aldrig smärtan.
När hon säger att det är över - Vill hon fortfarande att du ska vara hennes.
När hon laddar upp den här texten - Vill hon att du ska läsa den.


Kommer du ihåg?...

okejdå...

jag erkänner, jag har lite svårt att slita mig från bloggen. Det finns ju liksom alltid något att göra när man har tråkigt när man har bloggen. Så jag har bestämmt mig för att fortsätta lite iaf. Nu väntar jag på Evelina, hon har ätit frukost i 1 timma och 20 minuter och hennes ursäkt va : jag hade ju inte ätit någon kvällsmat igår. haha. Vi ska inte göra någonting vi har inte träffats sedan i tisdags och så länge har vi inte varit ifrån varandra sen hon var i thailand. Vilket betyder att vi har hur mycket som helst att berätta och snacka om! Skriver sedan när jag är på min dator och jag har bilder. Puss!

(är på antons dator så hade inga bilder)

Nu måste jag rusa för vi ska hämta Davida :)

.

Så , nu slutar jag blogga hejdå

torsdagen avklarad

Skönt att vara hemma! Jag kan inte påstå att dagis fröken är mitt dröm yrke direkt haha. Idag måste jag plugga lite svenska och beställa klipptid. Tyvärr behöver jag nog klippa en hel del...men jag får skylla mig själv med tanke på att jag inte tagit hand om mitt hår...jag har verkligen ingenting att säga hejdå!

prao

Godmorgon bloggen. Har helt glömt av att säga att jag praoar hela denna veckan. Iaf idag har jag varit mega snabb på att fixa mig, eller aa jag fixar mig nästan inte med tanke på att jag jobbar på ett dagis och jag känner inte ett jätte stort behov att att vara fin där. Nu är klockan runt halv åtta och jag börjar om een halvtimma. Slutar klockan tre igen så bloggar ingenting fram till dess om jag inte mobilbloggar.
Ni får ha en riktigt härlig dag alla glada. Puss!


godnatt

Sov så gott alla!

-öppna ögonen och inse det du aldrig insett förut-

halleguttan...

...vad dålig jag är på att uppdatera. Men det beror på att jag inte har varit vid datorn så mycket, vilket är bra. Dock har jag istället kollat på hela första säsongen av one tree hill. Jag bara älskar serien och måste köpa andra säsongen omgående! Har inte mycket mer att säga. Har varit super seg hela dagen! Jag saknar Evelina och jag längtar till helgen.
Puss


grym helg

Hej bloggen. Har haft fullt upp hela helgen så jag har liksom inte haft tid för bloggen men iaf.
Fredag: Majda trodde att hon och jag skulle ha en myskväll för oss själva, men när hon kom fick hon en överraskning. Jag hade planerat hela veckan. Vi hade en överraskningsfest för henne. Så när hon kom innanfördörren så stod tårtan på golvet precis innanför dörren och Evelina Fia och jag började sjunga för henne. Hon blev superglad. Vi åt tårta sjung jätte mkt och senare kom Carl och Tony. Vi spelade lite poker men det blev aldrig något seriöst. Vi slocknade vid 5 fick några timmars sömn och sedan åkte folket hem.








Lördag: Efter detta började jag städa och planera för nästa gryma kväll. Vid halv nio kom folket tillbaka dock var inte Fia eller Majda med. Men Gustav och Lucas va med förutom dom som var med kvällen innan. Anton, Carro och Jerry var också här och förfestade lite. Vi började spela poker och det gick riktigt bra till en början men det slutade med att Gustav vann tyvärr. Sedan chillade vi bara, lyssnade på musik kolalde film och så. Alla sov över här och morgonen därpå åkte gustav hem och Carl och Tony på träning och Evelina och jag sov HELA dagen!






Det var allt för mig hej!

17.19

Hej bloggen. Skolan va helt okej idag, kommer en film från idag senare. Påväg hem från skolan så åkte jag vägarna om dagiset jag ska praoa på. Tror inte jag kommer ha jätte kul direkt, men jag får skylla mig själv. när jag kom hem va det bara in genom dörren och vända för Anton tvingade med mig och handla. Nu är jag äntligen hemma och ska få i mig lite mat sedan blir det till att plugga puss!


En mkt förvirrad sofia går och lägger sig

Halleguttan, jag tänker så det knakar! haha, gud vad jag är förvirrad nu. Ska snart gå och lägga mig ska bara avsluta ett samtal haha. Pusshej sov så gott.

Om allting känns rätt, fast egentligen är fel. Hur gör man då?


dagens

Fia och Evelina har ju dagens hiss/diss på deras bloggar och eftersom jag ingår i deras super coola gäng, så måste jag ju också göra de!


Att jag har varit på så bra humör fast jag har varit sjuk!


Att jag precis fick reda på att min klass missar idrottsdagen...

Allt du gör för att försöka sänka mig, höjer mig. Nu är jag långt över din nivå!


YOU AND ME

Min att-göra-lista har inte hjälpt så mycket. Har bara pluggat lite svenska och det är låååååååångt ifrån allt jag skulle göra. Folk (du) liksom får mig att inte vilja gå från datorn. Nog om det. Har precis duschat vilket betyder att jag kommer vara jätte irriterad imorgon för att jag måste platta håret...höhö funderar starkt på att snagga mig! nej det gör jag faktiskt inte...men jag kunde ha gjort! okej detta blir väldigt oseriöst hejdå! hihi

huh?... Det första jag tänkte va: Ohnej inte hos farmor....

HAHAHAHAHAHAHAH
Nu va la din lilla farmor rolig?!

solen skiner och jag med den

Hej och godmorgon! Jag är sjuk, ont i magen och jätte ont i huvudet men ändå så är jag på så bra humör...knasigt! Jag har en massa saker jag måste göra det som står först på att-göra-listan är tyvärr plugga. Jag har prov imorgon och det måste verkligen gå bra! Hejdå :)



ja för i helvete!

Du får som du vill...
Har precis kollat på one tree hill. Har aldrig kollat på det innan och nu har jag suttit i 5 timmar. Jag har verkligen blivit helt besatt! Måste erkänna att jag började gråta flera gånger. Jag trodde inte alls den skulle vara så dramatisk haha! Har varit jätte slapp hela dagen, har inte mått riktigt bra haft ont i magen och huvudet. Hoppas det blir bättre imorgon för då har jag en hel del att plugga.


NÖJD NU?!?!